Popular Post Faramir Posted November 18, 2013 Popular Post Report Share Posted November 18, 2013 (edited) Ratni album 1914. - 1918. autor potpukovnik Andra Popovic 1926. , odvojite 10ak + minuta pa uzivajte :) http://ubsm.bg.ac.rs/cirilica/dokument/103/ neke od slika (opshirnije na gornjem linku): na ovoj slici (kao i sledecoj) mozete videti buduceg predsednika Nemachke, generala fon Hindenburga (koga je Dolf nasledio, a i kod koga je bio kancelar), kao i generala Erika Ludendorfa (jednog od osnivacha i predsednichkog kandidata Nacional-socijalista). Edited November 18, 2013 by tzarinho 17 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Bravo za album carinjo, vrhunske slike zaista, posle cu natenane da ih pregledam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 (edited) nisam u principu pisao, ali ima raznih jako zanimljivih ljudi po nas na ovim slikama (npr. na 15. slici se nalazi Milan Nedic, neshto posle njega, chini mi se 21. slika je baron Vrangel, Petar Nikolajevich, koji pochiva u Beogradu, na 23. je Pocorek, posle njega tu je i chuvenk Svetozar Borojevic fon Bojka, Mekenzena nisam chini mi se morao da oznachavam, svi su ga prepoznali pored Ludendorfa) itd. uzgred Dule, imash chini mi tamo gore i link za download knjige/albuma u standardnom pdf formatu, skinuo sam, pa cu verovatno ovih dana, kada budem malo pri novcu da odnesem na shtampanje :) Edited November 18, 2013 by tzarinho Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Слаб је ово квалитет да би се тек тако штампало. Мораш да мало фотошонујеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 naravno, postoje i slike u malchice kvalitetnijoj rezoluciji, tu kvalitetniju sam skinuo takodje :) poradicu na kvalitetu chim nadjem malo vremena pa cu tek onda probati shtampu :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Mogu da kazem da su brkovi u periodu 1914-1918 definitivno bili u modi! :) Odlicne su slike. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts