Odeon Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 (edited) Region > Eu Nordic & East Chapions 80 ( Posto igram LOL account dodavacu chapions.e koje budem uzeo nove ) Skins 86 ( Ima oko 12 skinova koji se vise nemogu kupiti ) Rp 20.000k Rune Page 10 sve full T3 Sto se tice preuzimanja accounta ko je iz beograda mozemo da se nadjemo kod VUKA od nekih igraonica da proveri sve . DOBIJATE UPLATNICE OD KUPOVINE 20k RP ( imam i starije uplatnice na email koje su mi slate nakon kupovine RP) Pocetna Cena > 100e+ ( Ponude od 100e pa na vise ) Zamena ( za mobilni telefon neki dobar ) Kontakt Mobilni > 064 30 14 357 ( na sms ne odgovaram ) mozete i na PM da mi posaljete ponude Edited August 22, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominuX Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Pa samo ovaj RP vredi preko 100e. Da nije koriscen neki od ranijih exploita za RP? Nemoj pogresno da me shvatis, ali ne razumem zasto bi neko kupio 20k RP kad vec ima 80% heroja i gomilu skinova, a potom odlucio da proda to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 (edited) Pod 1 > Kad pises post prvo lepo procitaj post Pod 2 > vidis da lepo pise da je placeno * Credit Card * imas SS gore imas i datum kad je uplaceno Pod 3 > CENA JE OD 100E PA NA VISE ( SVAKO MOZE DA PONUDU SVOJU CENU DALI JE TO 110 ili 120e ili 250e A NA MENI JE DAL CU DA PRODAM ILI NECU ) Cekam dobru ponudu i prodacu account ( a vicete za male pare dobiti mnogo dobar account ) Edited August 18, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominuX Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ne kapiram zasto si juce kupio 20k RP i odma ga stavio na prodaju? Takav profil i bez RP-a vredi oko 100e (mozda i vise, na zapadu) ali sa 100e RP cena mu je 200e+ sto cisto sumnjam da ce ti neko ovde platiti... Mogu i ja sad da pazarim 100k RP na account sa praznom PrePaid karticom i da ga prodam, ali za par dana kad Riot posalje zahtev u banku za transakciju, bicu banovan momentalno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 (edited) koliko ti imas godina 9 ? zar bi rizikovao da mi banuje rio account de je vec ulozeno preko 400e i dosta vremena igranja ( Neceka se par dana ,nego RIO proverava za 24 H ) sta tebe boli uvo zasto prodajem i zasto sam kupio RP... nemoj da mi spam post sa neka maloumna pitanja i netreba da kapiras Edited August 18, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 aj prekini da se ponasas drsko prema ljudima koji pisu realne cinjenice, neces nikad prodati nalog sa takvim ponasanjem! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominuX Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Upravo tako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 (edited) ja se ponasam drsko ? realne cinjenice ? *Mogu i ja sad da pazarim 100k RP na account sa praznom PrePaid karticom i da ga prodam, ali za par dana kad Riot posalje zahtev u banku za transakciju, bicu banovan momentalno.* Sta oce da kaze stim ? Pre svega on je drzak ,kako moze da napise tako nesto , zar nevidi koliko je vec ulozeno u account Da prodajem prazan account koji je 1 lvl sa 0 chapionsa i sa 20k rp e onda mozes da slutis na nesto .... a jbg.a deca, Edited August 18, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 On ti je pre svega napisao "nemoj pogresno da me shvatis" iznoseci cinjenice o mogucem banu od strane Riota u slucaju zloupotrebe, sto je sasvim realno. Ni u jednom trenutku nisam ja, kao neutralna strana, osetio ostrinu u njegovim recima dok si ti itekako bio ostar prema njemu. Kakav si ti to prodavac kad si drcan na prvog koji ce te pitati normalnu stvar. Ako si sve legalno odradio, ako si bez dlake na jeziku, ne verujem da bi te potresala ovakva pitanja. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 a ti si napravio 2 accounta pa cimas likove malo ti dosadno aEvo ti primer samo ova dva skina i dobices odgovore na njegova pitanja Angler Jax (Legacy Skin, No Longer Available) / 08-Jun-2010 Swamp Master Kennen (Legacy Skin, No Longer Available) / 08-Apr-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Ponasas se jako drsko. Tolerisao sam te zato sto sam mislio da ces se unormaliti, sad cu krenuti da ti brisem postove. Prvo Dominuxovo pitanje je na mestu, zasto bi neko kupovao RP u iznosu od 100 eura i odmah ga stavljao na prodaju. Ti si odgovorio jako drsko, potpuno nepotrebno. Poslednja opomena, unormali se. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominuX Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 LOL, pucas u prazno sine ;) Sto je jos zanimljivije, ovo ti je "smurf" u koji si ulozio 400eur, a na "main-u" imas 58 heroja i par skinova... Kako god, nek je sa srecom. Ako je account ispravan, onda ce buduci vlasnik sigurno uzivati u njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 (edited) ja koliko vidim ja sam reko gore da dobijate uplatnice od RP a on postavlja pitanje > Da nije koriscen neki od ranijih exploita za RP < Edited August 18, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 tesko je prodati acc kod nas... ja se bavim boostovanjem vec duze i ko god me pita za acc trazi da je plat u s1 mislim od bogatijih ljudi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 (edited) ma cekam sezonu3 pa da pocnem aktivno da peglam da nabijem elo jer sad iz ovog ^elo hell ^ ne mogu da se iscupam Edited August 23, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 (edited) Kupljen novi chapion > Zyra Edited August 29, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 ako ne mozes da se iscupas iz elo hela, neces ni daleko dogurati posle reseta. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 druga je prica kad bude reset ,veruj mi mnogo je lakse da nabudzis elo preko 1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 pa opet ces igrati partije sa ljudima u tom elu. dovoljno prve 2 da ti upadne moron. i eto te u jos goroj situaciji I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted August 29, 2012 Author Report Share Posted August 29, 2012 ali u startu mozes da upadnes sa nekom dobrom ekipom jer svi krecu od 0 samo da odvojis vremena i da nisi neki pacijent u vezi lol i lako ces da naguras ELO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 pa ne krecu svi od nule, svima se resetuje elo priblizno prethodnom elu. npr neko ko je bio 1600, imace 1340. ko je imao 2200, imace na pocetku 1500. itd. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalimero Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 stvarno te ni ja ne razumem , ulozio si previse da bi za tako male pare prodao .. sigurno bi posle napisao tiket riotu da ti vrati ili tako nesto jer sve drugo nije realno ... uplatio si 20k riota da bi prodao za manje para nego sto si ulozio , ma daaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odeon Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 (edited) cena nije 100e ,nego je pocetna cena 100e >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ali pre bi radio zamenu za neki dobar telefon nego da ga dam za kes, >>>>>>>>>>>>>>>>>> Edited September 3, 2012 by Sakota Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 stvarno te ni ja ne razumem , ulozio si previse da bi za tako male pare prodao .. sigurno bi posle napisao tiket riotu da ti vrati ili tako nesto jer sve drugo nije realno ... uplatio si 20k riota da bi prodao za manje para nego sto si ulozio , ma daaj Zato kad se kupuju/prodaju ovakve stvari uvek se uzimaju licni podaci pored kesha/zamene. EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Nudim 100 dinara. Ili nokiu 3310. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts