Jump to content

najuzhasnije uvrede

Recommended Posts

nekad stvarno mogu da budem uzhasan

poslednji put (pre par dana) kada sam ispao grozan je bila ova varijanta

ortak: voli mene mama

ja: znam da te voli zato shto uzvikuje tvoje ime dok je jebem

kajao sam se posle al za sebe. ortak me vec zna pa se nije uvredio, josh se i nasmejao

aj dajte neke sochne primere

neka osoba glupak hehe

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ortak: voli mene mama

ja: znam da te voli zato shto uzvikuje tvoje ime dok je jebem

ahhahahah, majmune mali ahahahahha !!!! LOL ROFL !!! [:D][:D][:D]

znaci koji si ti krele, mogu mislim kako se lik skenjo, pogotovo ako ste dobri ortaci hahahaa [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

pokushavam da se setim nekog iz real life situacije ali od zaista socnih primera pada mi na pamet samo kletva iz romana Terry Pratchetta ....."usijani nozhevi u bulju i to drshkom prvo , da se iseches dok ih vadish"....mislim za pisca koji se smatra maltene decjim ovo je hardcore

Choke on it !!!

Stara sa Phoruma...

Ti si shizofreno patodegenerichni moniodepresivni kretenoid chija je psiha tako bizarnog karaktera da ne mogu da pricham o tekstovima njene moralne dijalestike... ti se ponashash tako mizerno... bez ikakve destinatzije da me prosto dezaluishesh svojim ponashanjem...

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

Dabogda te majka kukom po neretvi trazila :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Stara sa Phoruma...

Ti si shizofreno patodegenerichni moniodepresivni kretenoid chija je psiha tako bizarnog karaktera da ne mogu da pricham o tekstovima njene moralne dijalestike... ti se ponashash tako mizerno... bez ikakve destinatzije da  me prosto dezaluishesh svojim ponashanjem...

ovo je mojih ruku delo.......... tuzicu za copyright........ btw.... taj post je od pre jedno 2 godine..... gde ga nadje?

full original ove sa konjem je:

"Jebo ti besan konj krvavim kurcem sestru u trulu levu sisu na kewinom grobu dok cale to sve gleda iz invalidskih kolica na stakleno oko i drka"

al kad smo vec kod ovih narodnih a ne lichnih meni je ubedljivo najjacha nasha:

"Sto ti majki jebem"

ako nekome treba tumachenje nek se javi .. mada sumnjam da to mogu da docharam sada i preko neta tako dobro kao pre i uzivo :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

nijedna kletva/psovka ne moze vishe da me izbaci iz takta od... kad mi neko spominje majku u negativnom smislu... tu prvi put upozorim... mada ima izuzetaka kad dva puta upozorim... i svako ko me zna zaobilazi take psovke...

( [;)] )...

gore pomenuti ortak (barcas) ima obicaj da posle psovke na racun njegove keve kaze: brate, pa moja keva i nije neka riba...

majko mila kako to ume da zaboli :))))))))))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!