-
Topics
-
joj 'de me podseti na trackmaniju :))) bukvalno jedan od slučajeva za gaming i esports koji treba da se izučava na fakultetima ako se već to ne radi 🙂 relativno skroman budžet, skoro pa nikakva grafika ali igrivost na maksimalnom nivou i mogućnost pravljenja novih staza + lako za uključiti se ali teško za masterovati. i naravno najveći plus - potpuno besplatna, što je u tom periodu i dalje bila velika retkost među online igrama, šta više morao bih da pogledam ali mislim da ni DOTA2 tad još uvek nije izašla nego se igrao DOTA mod za WC3, tako da bilo šta free za igranje praktično nije ni postojalo. posle zapravo nikad nisu ni uspeli da ponove baš taj najveći uspeh trackmanie drugim izdanjima. Ne znam inače ko je SunđerBob ali ako imaš njegov kontakt ajde šibni možemo da porazgovaramo sa njim malo oko cele te priče, a i sa tobom što da ne generalno oko vožnji!
-
al ga je izvozao lik 200k nabio, ko zna kakva je ta baterija 🙂
-
pa isti su 🙂 centralni onaj deo sa kontrolama i cup holderima i odmorištem za ruku je identičan vrata su veoma veoma slična malo modifikovani zvučnici glavni deo nema "pravougaonik" ekran nego je celom širinom i ok, to je jedna od glavnih razlika. pozadi nekako i leže pomalo, imaju neku neobičnu foru, napred su vrlo čudni. po mom mišljenju "peak"-ovali su prednje farove kod osnove GLE (i ko god ih je još koristio) onda već redizajn sa one četiri crtice gore dole mi je bio glupav, ajde možda u odnosu na to su ovi "nišani" bolji, ali ne bih baš mogao da kažem sto posto. I uopšte mi cela linija kola deluje nekako "zaobljenije" i "smirenije" ... ima u kraju jedan GLE ali sad već od pre dve generacije, ono više vuče na neki muscle car nego na nešto drugo, pa onda ova prethodna je da kažemo "car car" a ova sad nešto "tunjava". nevezano za temu prođe pored mene Kodiaq VRS brunda sve u 16, kapiram da je i dalje aktuelno stavljanje zvučnika za proizvodnju zvuka motora? 🙂 pošto je lexus već najavio neki svoj monovolumen po uzoru na sve one azijske, a ovo je isto neka kocka, kapiram videćemo neki hyundai kombi samo za američko tržište 🙂
-
sećate li se ovog auta? eo sad je jeftin! https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=437920622&utm_campaign=socialbuttons&utm_source=linkcopy&utm_content=web_mweb_vip&utm_medium=social 14k na firmu... da ga uvezem da se zajebavamo
-