Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.
Fleishman Is in Trouble (2022)
moram prestati da hatewatchujem sranja gde vidim u prvih pola sata da je pisac, ili u ovom slucaju spisateljica!, pretenciozni mediokritet, koja, da stvari budu jos gore, uzor nalazi u stilu jbnog vudi alena
imamo gomilu antipaticnih likova, u ranim 40im, koji se macuju sa krizom srednjih godina, ali to rade na nacin kao da nisu mentalno i emotivno napredovali od prve godine faksa
kvazi drama o modernim musko-zenskim odnosima i egzistencijalizmu, ljudi kojima stanovi gledaju na central park i imaju vikendice u hamptonsima, napisana od strane 'pick me' zene, sa ozbiljnim nedostatkom samoironije, i koja je jedva dovoljno talentovana da bude kolumnistkinja
stvarni glavni lik je ona ofc, ali 'drugi glavni lik' je poluautisticni, socijalno nesnadjeni toby, kojeg igra vecito poluautisticni socijalno nesnadjeni jesse eissenberg
odgledao sam citavu sezonu, po principu = svaka epizoda je toliko retardirana da moram da gledam i sledecu
wud not watch again
zavrsih ovo, drugih pet epizoda je mozda za nijansu slabije, ali sveukupno pozitivan utisak
Nisam ni mislio na Hasanovu prodavnicu u getu, nego normalne online prodavnice jer kao i ovde vrlo retko će najpovoljnija cena biti u Gigatronu. Nije nemoguće, ali baš retko. Pri čemu u Nemačkoj ne postoje "sivi" telefoni koje prodaju registrovani sajtovi i radnje za razliku od Srbije. Odeš na onaj idealo ili Geizhals pa vidiš cene. Tipa konkretno za ove dve prodavnice znam da sam kupovao nešto ranije a svakako je bar 100 eur jeftinije od Mediamarkta https://www.galaxus.de/en/s1/product/google-pixel-9-256-gb-obsidian-630-sim-esim-5g-smartphones-47313346?utm_campaign=preisvergleich&utm_source=geizhals&utm_medium=cpc&utm_content=2705624&supplier=2705624 https://www.cyberport.de/?DEEP=A494-122&APID=14 Pri čemu ovo i nisu neke specijalno dobre cene, išao je taj telefon i na 600 eur samo treba uhvatiti akciju.