Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.
pazi, zamisli ovo u nekoj lepšoj boji i dodaj mitsubishi znak -> vrh dizajn! 😄
Doduše dizajn iz 2014. fazon, ali opet lepši bi bio od 80% sranja današnjih. Mislim samo na dizajn, naravno.
E jebiga sad kad treba da objašnjavamo "kreće od"... Prvo to je sa manuelnim menjačem, ovo je automatik. Drugo ovo sranje ima panoramu, kožna sedišta, 18" felne, kamere, bezbednosne sisteme. Bukvalno mislim da mu u odnosu na Kiu od 36k fali samo adaptivni tempomat i malo je slabiji motor ali ima neke stvari koje ta Kia nema, tipa panorama. Razlika dodje skoro tačno 10k. Naravno ovde ne uzimamo u obzir da nemamo pojma šta to i kako u kinezu radi, kakva je pouzdanost i slično. Verovatno ne postoji nijedan normalan review ovog automobila itd, itd. Samo cenovno, na papiru, je značajno jeftiniji.
Ne znam kako si došao do te računice da je isto Kia i na primer ovaj Go1F od 26k evra - kad uporedis opremu Kia dodje ~10k više. Mislim i dalje je suludo dati tolike pare na nepoznatog kineza, ali jeste značajno jeftiniji.
Ja sam visok 196cm i fakultetski sam obrazovan, jel ja spadam u ekipu visoko obrazovanih? Imam nekoliko drugara, doktora nauka, nizi su od mene minimum 10 centi, gde sam ja u toj prici?