-
Topics
-
Revival - https://www.imdb.com/title/tt13951052/ Ne znam baš šta da mislim o ovome. Imao sam ideju da će biti vernije stripu, znači više horor, tu i tamo humor, a ovo više dođe humor a manje horor ili makar taj fazon "neobavezno polu komičnog" horora sa pomalo problematičnom glumom. Ova glavna policajka i nije toliko loša, svi drugi, uključujući i onog glavnog lika iz JAG su ono drugorazredna gluma. Tako da je ovo neki kao Bafi za novu generaciju 🙂 Inače, ko ne zna, u malom gradu Wausau jedne večeri bude se mrtvi bez očiglednih posledica smrti - znači nisu zombiji niti bilo šta već ponovo postaju "normalni ljudi" i to samo oni umrli u specifičnom razdoblju, njih 50ak. Nakon generalnog karantina, grad dozvoljava izlazak iz kuće i povratak u škole itd, ali i dalje je ceo grad u karantinu tj. ne može se u i van njega. Naravno ima sad tu kojekakvih misterija i pokojeg ubistva :)) Daću šansu još ponekoj epizodi ali ako ovako nastavi neće mi se baš dopasti, mada mogu da razumem da nekome "klikne". Plot je u osnovi zanimljiv, a
-
pa dobro, iz ovog ugla se vidi da su bukvalno obojica retardirani, pošto su obojica znali za ovo paljenje/gašenje pa bili u fazonu "valjda neće" - ovaj lik kreće na crveno jer "valjda neće" neko da prođe na crveno kad mu se ugasi a ovaj lik prolazi kroz crveno sad "valjda neće" da neko krene na crveno.
-
igrom slučaja imam troje ljudi nevezanih sa gamingom/it-jem itd u širem smislu koji igraju samo WoT i te priče su kao da slušam priče o kanter mečevima sa početka dvehiljaditih :)) ja sam mislio da WoT uopšte nema nove igrače već jedno 4-5 godina i da to igraju samo oni koji su se primili na WoT pre 15 godina :))
-