Jump to content

WoW Gamecards, Cdkeys, Raf, Leveling

I ostale usluge tipa arena boost/achievement farming

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

571 topics in this forum

1. WTS CHAR BOOST!

• 0 replies
    • 427 views
    • 0 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 697 views
  2. WTB

• 0 replies
    • 687 views
    • 0 replies
    • 544 views
  3. WTS game cards

• 0 replies
    • 531 views
    • 0 replies
    • 800 views
  4. WTT

• 0 replies
    • 429 views
    • 0 replies
    • 604 views
    • 0 replies
    • 617 views
    • 0 replies
    • 446 views
  5. Leveling

• 0 replies
    • 507 views
    • 0 replies
    • 444 views
    • 0 replies
    • 605 views
    • 0 replies
    • 682 views
    • 0 replies
    • 619 views
  6. WTB Raf za gold

• 0 replies
    • 431 views
    • 0 replies
    • 504 views
  7. wtb gamecard

• 0 replies
    • 509 views
  8. WTS Raf Game Time.

• 0 replies
    • 442 views
  9. PRODAJEM gamecards

• 1 reply
    • 826 views
    • 0 replies
    • 830 views
    • 0 replies
    • 358 views
  10. Kupujem game card

• 0 replies
    • 389 views
    • 0 replies
    • 449 views

• Topics

• Istice mi ugovor krajem aprila i nadam se opet UO sa 50%, ako ne dobijem tacno si mi izmalerisao xd.  Jesi cimao da te zovu ovi iz brige o korisnicima poslednji put kad si obnavljao? Bitno je da ti istekne UO jer pre toga ne moze nista.. Nude bukvalno 1m ili neke gluposti poput 7x50%. 
    • Good Boy - https://www.imdb.com/title/tt35521922/ Horor o psu koji brani svog vlasnika od zlih sila! Zvuči dovoljno interesantno, zar ne? Šteta što je realizacija slabija mada moram da priznam da ima neke svoje momente. Prvo - idealno su kuče našli, iako nije trenirani pas za filmove ima "zabrinutu" facu i ne trepće, za ovaj film savršeno 🙂  Drugo, vidi se da je budžet filma bio 100 evra, iz čega su izvukli najviše. Kadrovi su takvi da se ne vide face glumaca tokom skoro celog filma, možda neki momenat da su hteli da prikažu iz pasje perspektive mada pre bih rekao malo prikrivanje stand-in glumaca zbog psa a možda su do toga i došli kad su hteli da urade stand-in pa shvatili da nije loša fora da se glumcima ne vide lica.  Dobro se igraju senkama i osvetljenjem, nema puno štrecalica, možda dve tokom celog filma i suštinski za taj budžet, za taj koncept i priču vrlo dobro. Pročitao sam posle da su snimali 400 dana (!) pošto kuče nije trenirano za film ali pošto je mali broj glumaca (šta više 95% vremena su samo vlasnik i pas) kapiram da nije bilo toliko problematično posebno i što nisu neki AAA glumci. No ne mogu da preporučim u fazonu obavezno gledanje. Očekivao sam da će biti ipak nešto malo drugačije kada sam pročitao radnju ali nije to to - šta više sad kad razmislim cela radnja bi se odigrala i bez kučeta, mislio sam da će biti znatno veći učesnik u filmu.  
    • Sta bi uradio u slucaju da je ista usluga za manje para, pride je tehnicka podrska manje nesposobna, jel bi ti tada znacilo? Evo ti primer od pre mesec dana. Nesto su menjali programe i kod mnogih se pojavio problem da nisi mogao da ponovo pronadjes i ucitas postojece kanale. To se desilo kod moje keve na jednom move uredjaju. Probao sam sve sto su savetovali ljudi koji su imali taj problem, ukljucujuci proceduru koju je mts dao. Nista nije pomoglo. Poslao sam mail u kom sam objasnio u cemu je problem, sta sam sve probao i nije pomoglo. Paraleno sam i zvao ih, nakon 20 minuta na cekanju, odustao sam. Keva je isla u lokalnu poslovnicu, kad je videla tipa 50 ljudi koji cekaju, okrenula se i otsla. Dobio sam par mailova sa savetom da pokusam ono sto sam vec odradio i sto sam im vec napisao da sam pokusao. Sve sto sam dobio je odgovor da se obratim lokalnoj poslovnici. Sutradan je keva otisla u poslovnicu, ocekala, predala zahtev za intervenciju. Dosli su iduceg dana i sredili move uredjaj koji bio skroz zaglupeo.   Nemam nikakvu nameru da glumim drvenog advokata a1 ali u mom slucaju za mts su izmislili zivot. Makar svako poskupljenje najave kako treba, za razliku od ovih sto ga uvaljuju na kvarnjaka, s ledja. Bez problema cu preci bilo gde je ista ili slicna usluga za manje para.
    • Kod MTS-a su se uslovi baš dosta pokvarili od kad su preuzeli monopol, videćeš pri sledećem obnavljanju, kod agenta ako izvučeš šest meseci po 50% da se šutiraš u dupe.
    • Ranije je moglo kod MTS da dobijes 18m preko agenta, nisam siguran da li moze danas i da li moze na sve pakete. Moglo je i kod yetela do skoro da se dobije 18m ako prelazis iz druge mreze kod njih (nisam upucen da li trenutno moze). Kod A1 sam cuo da se sad dobija do 18m ako prelazis iz druge mreze kod njih.  Kod MTS za box i za pretplatu uvek imas opciju 50% popusta kada ti istekne ugovorna obaveza. Pozoves podrsku i trazis da te pozove neko iz odeljenja za brigu o korisnicima. Kada te pozovu izjasnis se da bi zeleo da produzis UO sa 50% za paket koji ti odgovara i to je to. Druge opcije su da im posaljes isti imejl ili da podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu gde te zovu i nude 50%. Nikakvo cenjkanje niti dogovaranje ne radi sa njima sve dok si pod UO pa bilo to i 1 dan do isteka. Ne znam u cemu je MTS sampion, ali to sto tvrdis je toliko daleko od istine da nema veze sa vezom iz mog iskistva. Ovde pricam o BG, ne znam kako je u manjim mestima. U MTS sam od neke 05/06 kad je dosao adsl 256/64 i oduvek mi je perfektno radio gde ni najmanji problem nisam imao, kako tehnicke prirode tako i sa racunima... Sada na optici gde koristim zlatni box sa 1000/500 necu ni da komentarisem.  Ono sto mogu da tvrdim iz komunikacije po BG poslovnicama, je da su u A1 i u yettelu bukvalno svi zaposleni sns nepismena bagra bez grama kulture i mozga, gde se ne pronalazim pa i to sto su "jeftiniji" za losiju uslugu mi ne znaci puno. 
  • Create New...