Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

481 topics in this forum

• 0 replies
    • 349 views
    • 0 replies
    • 530 views
    • 0 replies
    • 506 views
    • 0 replies
    • 276 views
    • 0 replies
    • 532 views
    • 0 replies
    • 397 views
    • 0 replies
    • 603 views
    • 0 replies
    • 397 views
  1. WTB GOLD Sylvanas H

• 0 replies
    • 288 views
    • 0 replies
    • 334 views
    • 0 replies
    • 252 views
    • 0 replies
    • 383 views
    • 0 replies
    • 418 views
    • 0 replies
    • 249 views
  2. Prodaja Wow Gold-a

• 0 replies
    • 343 views
    • 0 replies
    • 374 views
    • 0 replies
    • 265 views
    • 0 replies
    • 335 views
    • 0 replies
    • 419 views
  3. WTB (A) Ravencrest

• 0 replies
    • 390 views
    • 0 replies
    • 268 views
    • 1 reply
    • 468 views
    • 0 replies
    • 433 views
    • 0 replies
    • 356 views
    • 0 replies
    • 335 views

• Topics

• In communist Ch... oh wait 🙂     možda nam treba neki AI WEF reptili topik za ovakve stvari 🙂 
    • Ja sam baš juče uzeo novu vizu doduše, malo su regresirali ako mene pitaš jer je prvo "flat" nema ona "izbačena" slova nego je sve ravno plus je font promenjen kao da se neko zeznuo pa stavio Arial default, ali je raspored isti. Stigla mi je u isto vreme i Dina koja je takođe potpuno identična, osim što ona ima "izbačena" slova plus hologram narodne banke da draško bude ponosan!
    • Krenule i naše banke da izdaju ove moderne kartice, gde je sve odštampano sa jedne strane. Istekao mi master, bio do banke, Unikredit, po novu karticu. Sa jedne strane samo slike/logo i čip, sa druge sve ostalo, broj, datum važenje, cvv. Nisam još siguran da li je ovo napredak ili ne, po pitanju neke sigurnosti 🙂 
    • videh i ja ovu vest, to bi baš bilo ludo dešavanje, naravno sa twistom da se ispostavi da su radili kao špijuni! na stranu pitanje kako su oni uopšte bili u americi pored cele priče sa sankcijama itd.
    • To jurili ruse ovi sa helikopterom   RT, citing sports agent Ari Zakarian, reports that among the passengers on the plane that collided with a military helicopter in Washington were two former coaches and a group of Russian figure skaters. According to TASS, the plane was carrying world champions in pairs figure skating, Evgenia Shishkova and Vadim Naumov, members of the Russian national team.
  • Create New...