Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

• Topics

• Jel gledao neko ovog novog Dextera, nisam ni znao da su snimili? https://www.imdb.com/title/tt32252772/ Ne mislim na onu novu sezonu starog nego na ovo kad je kao mlad? Poznat mi je i ovaj što glumi mladog dextera, nije loš, samo da se setim gde je glumio. Dobru ocenu ima.
    • to mi je i dalje potpuno nenormalno da šaljem u beogradu sa vračara na dorćol i uzme mi 600 din a sa vračara u šabac 500 🙂 nama se nijedan kurir nije pojavio za neke pošiljke sad pred kraj godine a zvali smo 3-4 različita :)) nisam probao još GLS, kažu mi da oni za sad šljakaju ok, a nisam ni znao da su krenuli kod nas da rade.
    • Jedan tekst na temu aviona koji je pao u Kazakhstanu https://aero.telegraf.rs/avio-kompanije/4026715-misterija-pada-azerbejdzanskog-embraer-e190-da-li-je-avion-oboren Nisam znao da je u tom trenutku taj region bio pod napadom ukrajinskih dronova, onda možda i nije nelogično da ga je PVO pogodila greškom...
    • 400 din + pdv = 480 🙂 toliko je i kostala dostava u sabac mislim da svi imaju malo skuplje cene za bg, jer su tamo u raspadu totalnom, nemaju dovoljno kurira vozila i slicno a broj paketa raste stalno lol (p.s. izbegavajte aks za beograd, tu su totalni raspad, dok su po srbiji ok) dobra maja, kao i ove prethodne 😄
    • Nemamo mi veze sa BEX cenovnikom tj. kako oni naplaćuju. Mi smo stavili cenu koju smo imali od njih (i drugih kurira) i nemamo "live" update cene. Trebalo bi da stoji rekoh mojima i povećana cena (pa ako bude niža da se pozitivno iznenadite!) a i info da je cena kurira orijentaciona jer očigledno menjaju cene kako im se ćefne.
  • Create New...