Jump to content

• Topics

• da, imali smo neki intervju sa nekim likovima što su i dalje cepali HoN pre koju godinu. A za igranje, ne verujem da bi odabrali model sa plaćanjem u ovom trenutku kad je sve drugo free 2 play, dosta će sami sebe da ubiju (opet) kao što su ga ubili i prvi put kad su odlučili da budu paid pored besplatnih Dote i Lola-.  
    • ah da, moram da kažem i da je novi Jeep Compass korektan spolja, lepo izgleda, iako je i on postao plastikaner ali može nekako da se prebrodi. Unutra je i on totalno plastičan a primećujem i taj neki momenat "minimalizma" ali kao da onda ne znaju kako da to uklope da izgleda lepo. Svi bi da budu tesla ali realizacija manjka. tipa na kaškaiju ovo u osnovnoj opremi i kad nije EV izgleda kao da su zaboravili da dodaju pola delova, prazno i jadno, šta više ni menjač ne izlgeda ovako tako da nemam pojma ni koji je to nivo opreme kod nas.  
    • @killYg0r gde su slike hostesa? 🙂 
    • pao im je user base i dramatično skočilo potraživanje drugih operativnih sistema. Bazzite skočio u instalacijama onoliko. apple izdao neo, iako u ovom trenutku ne izgleda tako mislim da će dramatično da utiče na pad windows laptopova koji su do sada dominirali tim segmentom koji Apple nije pokrivao, ti ovako dobijaš komp i operativni sistem (što je bitno na ovim tržištima gde ljudi ne rabe pirate) za iste slične pare kao relativni krš laptop bez windowsa plastikaner. a uz OS kod applea dobijaš i ceo office tj. Work, nije mala stvar.
    • Dosta je čudan ceo sajam, ali mislim da generalno ima više posetilaca nego prošle godine. Jednim delom možda i zbog protesta koji su bili u jeku prošle godine, ove ih ipak nema, tako da je moguće da je prosto više ljudi došlo.  Ne sećam se da sam ikada čuo da su panduri zatvorili ulaz na parking i ne daju ljudima da uđu jer kao nema mesta za parkiranje. Nisam proveravao dal ga ima ili ne 🙂 A unutra je tipična gužva za nedelju, ne bih rekao da je nešto veća ili manja nego pre. Vidi se naravno dominacija kineza jer ih je sve više i gde god se okreneš pored standardnih brendova stoji kinez, posebno ako ih distribuiraju isti distributeri. Ne znam šta bi bile najbolje ponude, videh neki izloženi Qashkai za 27k to mi deluje kao dobra kupovina imajući u vidu cene. Novi RAV4 me totalno razočarao, izloženi model za 50k izgleda unutra na istom nivou kao Dacia koja košta 25k. Makar sam se raspitao oko folija za UV i toplotnu zaštitu za kola, to mi je možda hajlajt! I potvrdio sam uživo da je ovo na sredini na Tavascanu najgora stvar na planeti koja ničemu ne služi. nemam pojma šta rade ovi moderi sa kolima ovih dana, ali rekao bih da bi uklanjanje ovoga bio top 1 zahtev koji bi ljudi imali.  ne samo da ničemu ne služi već i objektivno smeta da staviš telefon da se puni a konektori za usb su ti isto tako "u tri lepe" i ovo im smeta, ako je neko gabaritniji "zatvara" mu pristup tom celom delu 🙂 I da se vratim na Bentu mini, apsolutni je hit sajma - nikad manji štand uvek pun ljudi :)) Pored toga rekao bih da su ljudi najviše gledali BYD od kineza, što ima smisla, a od ovih "zapadnjaka" naravno uvek popularni Škoda i VW 🙂
  • Create New...