Jump to content

OGLASI: MMO - Multiplayer - eSports

Pravila postovanja u Malim oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

687 topics in this forum

1. Prodajem GW2

• 1 reply
    • 809 views
    • 3 replies
    • 807 views
    • 3 replies
    • 806 views
    • 2 replies
    • 806 views
  2. poz

• 0 replies
    • 802 views
    • 1 reply
    • 801 views
    • 2 replies
    • 800 views
    • 0 replies
    • 799 views
    • 5 replies
    • 798 views
    • 0 replies
    • 791 views
    • 0 replies
    • 790 views
    • 7 replies
    • 789 views
    • 1 reply
    • 786 views
    • 0 replies
    • 786 views
  3. Kupujem Dota 2 Beta key

• 2 replies
    • 785 views
    • 1 reply
    • 783 views
    • 3 replies
    • 783 views
  4. Rift igra u celofanu

• 1 reply
    • 782 views
  5. WTS ws acc

• 0 replies
    • 778 views
    • 0 replies
    • 777 views
    • 1 reply
    • 777 views
    • 3 replies
    • 773 views
    • 3 replies
    • 770 views
    • 3 replies
    • 769 views
    • 2 replies
    • 767 views

• Topics

• hahaha, videh ovo jutros, baš sam se pitao dal' će neko da okači! moram priznati da me dosta obradovalo plus što je animirana serija mi je zapravo i bolji momenat jer da su ove castovali 20 godina kasnije to bi bilo presmešno. Doduše izgleda da je ova Moreena takođe bila čest gost Epstin ostrva i pila krv novorođenčadi, izgleda isto kao kad su snimali seriju 🙂
    • Ajd možda je bolje ovako da promenimo topic. Prvo moram da primetim da je Oscar definitivno prešao u kategoriju "bumerskih" događaja, praćenje na nivou sveta i lokala je par glavnih medija. Da, može biti i do opšteg kvaliteta filmova, ali očigledno je i do toga što nove generacije takve stvari ne zanimaju.  Evo i final liste dobitnika. Ja ovaj Sinners nekako i dalje nisam pogledao, evo još jednog podsetnika da to onda i uradim. Ne znam šta da kažem za One battle after another, simpatičan film ali mi nije za ovolike oskare, prosto je zaboravljiv i ne verujem da će iko za koju godinu biti u fazonu "e tebra, nisi gledao one battle after another? pa to moraš da pogledaš i osvojio je još i pet oskara!". I Šon Pen kao najbolja sporedna uloga taokđe rofl izbor. Коначна листа победника: – Најбољи филм: Једна битка за другом – Најбоља главна глумица: Џеси Бакли (Хамнет) – Најбољи главни глумац: Мајкл Б. Џордан (Грешници) – Најбоља режија: Пол Томас Андерсон (Једна битка за другом) – Најбоља оригинална песма: Golden (Кеј-поп ловци на демоне) – Најбољи међународни филм: Сентиментална вредност – Најбоља фотографија: Отум Дуралд Аркапо (Грешници) – Најбоља монтажа: Енди Џургенсен (Једна битка за другом) – Најбољи звук: Гарет Џон, Ал Нелсон, Гвендолин Јејтс Витл, Гари А. Рицо и Хуан Пералта (Ф1) – Најбоља музика: Лудвиг Горансон (Грешници) – Најбољи дугометражни документарни филм: Дејвид Боренстајн, Павел Таланкин, Хеле Фабер и Алжбета Карашкова (Господин Нико против Путина) – Најбољи краткометражни документарни филм: Џошуа Сефтел и Конал Џонс (Све празне собе) – Најбољи визуелни ефекти: Џо Летери, Ричард Бејнхам, Ерик Сајндон, Данијел Берет (Аватар: Ватра и пепео) – Најбоља сценографија: Тамара Деверел и Шејн Вију (Франкенштајн) – Најбољи оригинални сценарио: Рајан Куглер (Грешници) – Најбољи адаптирани сценарио: Пол Томас Андерсон (Једна битка за другом) – Најбољи споредни глумац: Шон Пен (Једна битка за другом) – Најбољи краткометражни филм: Певачи и Двоје људи размењују пљувачку – Најбољи кастинг: Касандра Кулукундис (Једна битка за другом) – Најбољи костим: Кејт Хоули (Франкенштајн) – Најбоља шминка: Мајк Хил, Џордан Семјуел, Клиона Фури (Франкенштајн) – Најбољи краткометражни анимирани филм: Девојка која је плакала бисере – Најбољи дугометражни анимирани филм: Кеј-поп ловци на демоне – Најбоља споредна глумица: Ејми Мадиган (Оружје)
    • Ima zvanična statistika.  TL;DR Manje više pratimo silazni trend EU, samo što sa slabijim poštovanjem propisa i lošijim vozilima nam strada dodatnih 80% stanovnika.
    • Sad oko NG mi se obnavljao ugovor, MTS mi ponudio 9 meseci 50% za Box 3S, Yettel nije hteo više od 6 meseci 50% za TV + Net Basic. Zadovoljan sam sa MTS optikom i zbog posla nisam hteo da rizikujem, pa sam ostao na njemu iako je nešto skuplji.
    • Ljudi su sve veci idioti, jednostavno objansjenja. Posledica dugogodisnjeg sistematskog zaglupljivanja i ispiranja mozga narodu u celom svetu.
  • Create New...