noodle Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 ja sam nagovorio dede i babe u zgradi da uzmu sbb umesto ikoma koji je vec bio postavljen, pokupio potpise stanara sa sve telefonima.. i dosao mi sbb =) ja zivim u zgradi sa 76 stanova, nema sanse da sve ubedim da predju na skuplju kablovsku da bi ja gledao sport klub i city. :) :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 i ja sam ubedio dede i babe ali me odjebo sbb :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2008 Author Report Share Posted November 8, 2008 U kom smislu, kao nema mogucnosti da to urade ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 p'da, kao nema tehnickih mogucnosti, iako sam ja (mi) ponudio da platim razvlacenje kabla od ortakove zgrade (eyel) koja je na 100 metara od moje :( a zamlacivali su me 3 meseca sigurno, kao javicemo vam za 2 nedelje, pa ih zovem za 3 a oni kazu da ce ponovo da puste nalog jer tehnicka podrska nije izasla na teren, pa opet tako... na kraju mi IKOM stavio opticki nod u zgradu, pa em imam dobar signal em jos oni meni placaju kablovsku, pa sam odustao od SBB-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 kolko smo ocajni bili tada :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 p'da, kao nema tehnickih mogucnosti, iako sam ja (mi) ponudio da platim razvlacenje kabla od ortakove zgrade (eyel) koja je na 100 metara od moje :( a zamlacivali su me 3 meseca sigurno, kao javicemo vam za 2 nedelje, pa ih zovem za 3 a oni kazu da ce ponovo da puste nalog jer tehnicka podrska nije izasla na teren, pa opet tako... na kraju mi IKOM stavio opticki nod u zgradu, pa em imam dobar signal em jos oni meni placaju kablovsku, pa sam odustao od SBB-a... realno, stisni ih malo meni su uveli sbb iz susedne zgrade preko krova... doduse platio sam to kao da se prikljucujem za kucu ... ono smaraj ih na forumu, telefonom mozda i uspe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 devojcice iz sbb mi bile juce i prelazim sa ikoma na sbb! \o/ nisam jurio 50%, ja kapiram konkurencija. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 jesi ih caopr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 ju, ja sam nevin! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts