Jump to content

Kablovska u Srbiji ?

exile

Recommended Posts

ja sam nagovorio dede i babe u zgradi da uzmu sbb umesto ikoma koji je vec bio postavljen, pokupio potpise stanara sa sve telefonima.. i dosao mi sbb =)

ja zivim u zgradi sa 76 stanova, nema sanse da sve ubedim da predju na skuplju kablovsku da bi ja gledao sport klub i city. :) :(

p'da, kao nema tehnickih mogucnosti, iako sam ja (mi) ponudio da platim razvlacenje kabla od ortakove zgrade (eyel) koja je na 100 metara od moje :(

a zamlacivali su me 3 meseca sigurno, kao javicemo vam za 2 nedelje, pa ih zovem za 3 a oni kazu da ce ponovo da puste nalog jer tehnicka podrska nije izasla na teren, pa opet tako...

na kraju mi IKOM stavio opticki nod u zgradu, pa em imam dobar signal em jos oni meni placaju kablovsku, pa sam odustao od SBB-a...

• 3 weeks later...

p'da, kao nema tehnickih mogucnosti, iako sam ja (mi) ponudio da platim razvlacenje kabla od ortakove zgrade (eyel) koja je na 100 metara od moje :(

a zamlacivali su me 3 meseca sigurno, kao javicemo vam za 2 nedelje, pa ih zovem za 3 a oni kazu da ce ponovo da puste nalog jer tehnicka podrska nije izasla na teren, pa opet tako...

na kraju mi IKOM stavio opticki nod u zgradu, pa em imam dobar signal em jos oni meni placaju kablovsku, pa sam odustao od SBB-a...

realno, stisni ih malo

meni su uveli sbb iz susedne zgrade preko krova... doduse platio sam to kao da se prikljucujem za kucu ... ono smaraj ih na forumu, telefonom mozda i uspe :)

• 3 weeks later...