twisted system Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Ja imam SBB 1mb /128 i igram sa cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 i rate 25000 i super mi radi , ping 10..:) tako da ko god mozhe ,neka predje na sbb , pozz.. koliko ti daju da ih reklamirash? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 20 Coca-Cola od 2l dnevno .. ^ ^:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 20 Coca-Cola od 2l dnevno .. ^ ^:) prodao si se za izvetrelu kolu od 2 litre ccc @tema : ljudovi moji mozete da kucate shta ocete ali dok telekom ne skonta svoje nishanske skalamerije meni ce i dalje da laguje i na rate 30 30 4000 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts