Diego Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 cak sam se i ja uplasio a nemam veze sa ovim. zajebano zajebano... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 a brate zamisli kako je meni? :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Ovo mora da je forum sa najvećim brojem pretnji batinama u Srbiji. Da mi je znati koliko se njih obistinilo. Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 koga boli kurac sta ko pise, malo ko je ovde paljevina, sve je sala... a to sto je neko sisao sa drveta i umesto gaca uzeo batinu e to je vec problem u glavi ! mi smo ovde svi relativno drugari, i medjusobno se zajebavamo a ko ne zna da se zajebavamo neka se ne upusta vise u bilo kakve rasprave itd... realno gledano ako ce da bude sranja nekih mislim da niko sa strane ne moze dobro da prodje ! :D gl hf ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 <@shok1ca> kaze unka <@DPS|sasha> ?????? <@shok1ca> "Tusiramo se ortak i ja, i kazem ja ortaku POGLEDAJ GORE, on pogleda, ja se okrenem i pisam mu po nozi" <@shok1ca> AHHAAHHAHAAHHAAHHAHAHA <@shok1ca> AHHAAHAHA <+EYE|Aca> ROFL <@DPS|sasha> deGEN HHAHAHAHAH <+EYE|Aca> :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) <@DPS|sasha> HAHAHAHAHAHAHHAAHA <@shok1ca> AHAHAHAHAHAHA <@DPS|sasha> HAHAHAHAHAH <subEEEEEEnzi> roflmao <@shok1ca> MOS DA VERUJES <@shok1ca> AHHAHAHAHAAHHAHAHA Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 HAHAHAHAHA UNKING BOG MEDJU LJUDIMA!!!!!!!!!!!!!! Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 i umesto gaca uzeo batinu wtf su gace ? gatje ?! wtf su gace ? gatje ?! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 da :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 SO tablice se nesto uzbudile .... Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACONATION Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Sale samo se ti sprdam ispickace te gasho ....hahahahahah :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 evo nashih rezova: vs pak 16-12, gg kec & co. vs improvision 15-15, svaka cast momci.. <3 arm brat destroyed by local perverts : ) vs 4gl 16-14, gg manijaci odlican mech. 1/2- vs dps: 16-7, 11-16, 13-16.. gg momci, super zanimljiv mech, steta sto u finalu nije bilo neizvesnije. Kad se sve sabere, odlichan cs, dobra priprema za krusevac, nadam se da ce uskoro biti jos druzenja ovakve vrste.. <3 Volim i ja moje Sapcane,lekler sta je to neka macka?!:D:D:D veliki pozdrav i GG,daj zeusu moj msn nisam ga video ni cuo 100 god :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts