Paja Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Kako vam se svidja? Meni je extra gotivan. Znaci daje takav skeri osecaj kada prolazis kroz grad, a zombiji samo iskacu svuda. K'o Stratholme jebote :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 mene smara jer je to nesto sto nije opcionalno ili kad neko ubija bg signere i onda moram da radis hs ili jos bolje me zarazi pa moram da se ubijem i izgubim durability Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 nego je ima neki reward ili sl od tog eventa ili je samo za sprdnju? Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk12345 Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 nego je ima neki reward ili sl od tog eventa ili je samo za sprdnju? ovo zadnje... Quote da je casa flasa, da je flasa bure, da je bure more, pio bih do zore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 jebeni event nam je sjebao imba pokusaj da ubijem magnija ffs Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 probali smo da nabacimo sidu na trala al nismo uspeli, 1 shootovo lika pre nego je bacio :P Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Block_Out Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 mene zlo ali baš zlo nevira ovaj glupi jebeni event! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 ma nabijem na kurac sve zombije! Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 upravo me je neki retard(male elf naravno) zarazio na pre zepelina tako da sam crko i propustio zepelin i stv arenu zbog jebenih retarda dece i glupih blizardovih fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Block_Out Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 tako sam se iznervirao danas da je zlo psovao sam sve živo i mrtvo iovako imam 2 fps u shattu i još jebeni zombiji trebalo mi je 10 min da dođem iz scyers inna do flight mastera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Hihi meni bas kul bilo danas. Napravio sam raid sa guildom i isli smo od grada do grada i pocistili skroz sve zombije. Samo sto nismo uspeli nista sa darnasusom. Skroz je preuzet, nigde nikog nema, samo zombiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Da bre super fora, zombie raid pogotovo, a nisam primetio da kad crknes kao zombi da gubis durability... Sta ljudi chill, zezamo se, ionako je jedino koncentrisano po gradovima. No big deal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Fora moj k*rac, juce dobio onaj zombie debuff u IF-u, i cim se pretvorio u zombija dobio sam dc i morao sam da pisem gm ticket od drugog chara da bih mogao da se ulogujem nazad na huntera -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 (edited) daleko je groblje od batlmastera u orgrimaru to je moje kompletno mishljenje o zombie eventu Edited October 27, 2008 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ma kretenizam. Pogotovo kad se q giveri inficiraju pa morash da ih pobijesh, pa chekash respawn... Ide jako na qurac. A da ne spominjem lag. Sinotj nisam mogo da logujem alta koji se zateko u if-u. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 ne verujem koliko su dosadni sa tim zombijima ..jebo ih onaj ko im je predlozio da to ubace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Nikada toliko lesheva u Stormwind AHu nisam video, neverovatno Plus, respawn za aukcionere je poprilican (ili mi se bar tako ucinilo posto sam stajao i cuvao strazu da ne naidje sledeci zombi, zajedno sa jos 2 paladina i hunterom) i obicno svi idu da njih prvo zaraze (ili je to samo na Frostmane-u). Po nekom mom misljenju, event je zaista uspeo. Kad pogledate da je krenulo iz Buti Beja i sumnjivih boxova pa se prosirilo svuda po svetu. GG Blizz, ali zaista, nikada toliko napizdjenih i nervoznih klinaca nije bilo kao ovih dana Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ubijem kritera i zarazim se :D Jako smara a posebno durability :D U shatu sad svi na metlama lebde, smorio event ljude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 hahaha otkrice dana.. pretvorite se u zombija u shatu i koristite portale suprotne frakcije da im napadnete grad :DD Quote So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Haha jebote koji ste vajneri najgori :). Eto vam, gotov je zombie event danas. Kazu da su zavrsili sa zombijima, ali da se Prologue Event nastavlja sve do Wrath-a, tako da nas ceka jos iznenadjenja :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 nema izovno lich sve sida se siri nema pomoci Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts