Hybris Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) ok, dva acc na prodaju: 1. lvl 70 human male rogue (1700 ap, 33.5 crit, 1140 hp, 454 res) 2. lvl 70 ud female warrior (1736ap, 30% crit, ~13k hp-a, 360 res, ZA 2h mac, epic fly mount...) Warrior ima epic fly mounta, rogue isto... Sve podatke od acc, warr je registrovan na mene, rogue na rl prijatelja... Cena je po 90e pa ko voli... ponude iskljucivo na PM P.S. Postoji mogucnost zamene warriora za par game card-ova (3/4)a rogue moze i kao zamena za hordu (pala,mag) Edited October 27, 2008 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Samo jos da dodam da je account na kom se warrior nalazi aktivan do 10tog novembra, da je transfer spreman i naravno ostaje ista cena 3/4 game carda za taj acc, koga interesuje Warr neka mi posalje pm da mu dam link armory-ja. Rogue nije moj, koga on interesuje isto tako neka posalje pm da mu ostavim broj vlasnika pa neka se dogovore licno... Trazim tagodje i game card da kupim pa ako neko prodaje neka me obavesti. Hvala i izvinjavam se zbog bumpovanja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 war je moj.samo da se dogovorimo kako i sta i reseno.budi na MSN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 (edited) Astora je izgleda odustao od kupovine tako da je oglas i dalje aktivan, warr je 80e... Edited October 28, 2008 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted November 1, 2008 Author Report Share Posted November 1, 2008 smanjujem cenu za warriora na 6k dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Astora je izgleda odustao od kupovine tako da je oglas i dalje aktivan, warr je 80e... Koliko ja vidim on se u svakom drugom topicu javi kao kupac :P (Free bump) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted November 8, 2008 Author Report Share Posted November 8, 2008 Nedeljni BUMP za Warriora 6k dinara je cena... Acc je istekao juce Koga zanima nek mi pusti pm za armory link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts