Ratko_Mladic Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Prvi account je BE paladin na pvp server transfer rdy pala ima 392 res i oko 1700 healing epic fly max profesije itd sav info istekao account Cena 3500 din Drugi account UD female Priest na Magtheridonu transfer nije ready jos oko nedelju dana 2000 healing 540 mana reg u pvp full merci ima tailoring max i mining oko 50:P sav info uplaceno jos nekih mesec dana Cena:3500 din mozete me dobiti preko pm ili na igrajte_WoW@hotmail.com ako kupite oba accounta dobijate za 6000 Edited October 15, 2008 by Ratko_Mladic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 zanima me paladin recimo. kakav mu je retribution gear? (mislim evo kao cisto javno pitanje, mozda jos nekog bude interesovalo) btw vodim i CIA sa sobom ako budem uzimao acc, bogato ce me nagraditi :D just kiddin. Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratko_Mladic Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 zanima me paladin recimo. kakav mu je retribution gear? (mislim evo kao cisto javno pitanje, mozda jos nekog bude interesovalo) btw vodim i CIA sa sobom ako budem uzimao acc, bogato ce me nagraditi :D just kiddin. ima par kara epica u banci i to je sve nema nista posebno uglavnom je pvp holy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Jos ako se zove Wujadin i na Sylvanasu je...? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratko_Mladic Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 Jos ako se zove Wujadin i na Sylvanasu je...? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Taj Wujadin je prosao sito i reseto.. pola Rura je igralo sa njim ili mi se samo cini ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Da bre, pa ja sam kupio od Kilija, trejdovao ga, pa ga opet vratio, pa prodao nekom klincu, pa on nekom trecem liku.... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts