cyBhoneR Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Povoljno prodajem wow account ... 70 lvl prot warr sa t4 set 50 bedzeva,1600 golda,naravno pvp set ,merciless i brutal,extra povoljno i jos da kazem da je account aktivan jos mesec dana,tako da to dobijate za dz :) (mesec dana igranja ) :D:D:D da zaboravio sam da kazem posto sam bio zeznuo mining krenut je iz pocetka ali to nije ni bitno ..... trenutno je warr obucen u pvp setu to mozete da vidite ovde http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Whittaker ..... Neck is SSC ,trow od Gruula,naravno heroj je u aktivnoj guildi koja radi TK,SSC,Maghteridona,Grulla,karazan se ne ide jedino fast run za bedzeve,Prot gear je dosta dobar ,, ima 3 t4 i ovi ostali nisu pod u sklopu ni jednog tier-a nego su random i po jachini su kao T5 ..... toliko od mene ....... Account je prodan ... Molim admine da obrisu ovaj folder Edited October 18, 2008 by cyBhoneR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 da,zaboravio sam da napishem ,, lik moze da se transferuje i na druge servere posto je na tom serveru na kojem je sad izlevelovan od 1 do 70 lvl..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 18, 2008 Author Report Share Posted October 18, 2008 prodato je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts