Diego Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 misa,ajkula,onaj baja, milorad i ja.... tz tz koja ekipa !!!! osvajamo wcg Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Eo momci po milioniti put da ostavim MSN pa se javljajte ko hoce da igra "Vrh Brate"... kad se prijavi jedno 10-15 ekipa ja cu to da objavim ko se prijavio i to je to, igramo, zezamo se, vezbamo... Cirkamo, ma skroz jedan chill da bude!!!! vuchina_bre@hotmail.com Edited October 14, 2008 by genome^ Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Pa to,da se iskuliramo malo ... Bice do jaja,samo svejedno sto se genome iscimao da organizuje,treba svi da pripomognemo koliko mozemo ... Odradicemo sve brze i bice manje cimanja za njega ... Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 Hvala mrk1 bratac... Ne treba tu velika pomoc, samo da se javi svima na vreme kada se konacno dogovorimo izmedju se be i sa igraonom gde bi se to odrzalo. Da se snadjemo za lovu, da se kupe neki sokovi silni, netjemo alkohol, netje na dobro da izadje, da se kupi neki has, bukvalno da napravimo neku cool atmosferu gde ce zezanje da bude na prvom mestu... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 a da predlozis toj igraoni da je iznajmis celu na taj dan, pa ako taj dogadjaj uspe da recimo postane redovan(tipa jednom mesecno) i nesto izlaziras igraonu da ce biti centar cs scene itd za neki popust:)) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 Smislicemo neshto, nije frka... To mi se svidja da se org. svakog meseca... Za sad su mi sigurni od ekipa Risk, TJM, MOH, cA... Cekam da me ostali cimnu na MSN, ovako necu da zapisujem nikog u listu... Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 samo u pare i bubrege igram, mene ne zanimaju slava i novac, samo novac! gl & hf Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 Uf... Pa ovo ne ide kako sam ocekivao, imam celih 4 ekipe koje su se javile za ovo zezanje, hahaha... Ostali su verovatno untouchable... maybe!!! Ne volu da se sigraju sa decama... HHhhhhHhhHh Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts