WTSMage Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) Pozdrav svima, Prodajem NE Male Warrior, 5/8 T6. Stit od Illidana, mac od Kalecgosa (swp) Zul'Aman mount, Cenarion epic fly. Naravno BT,MH, SWP oprema, Herbalizam, Engineering, Coocking etc maxed, Imam bank chara na kome su spremni matsi za Inscription znaci od 0-375. Na accu imam oko 3k golda ali sto je najvaznije imam lika koji kupuje biljke od mene, sta god mu i koliko prosaljem C.O.D. samo da su TBC bilje i da je barem 1 gold jeftinije od AH. TO je sto se tice golda, znaci easy money.. Sto se tice ostalog ger-a imam Sve rezistance setove u banci, ako i ODLICAN DPS gear. Sto se tice tanking opreme, imam brdo ali stvarno brdo opreme tako da mozete da pravite razne varijacije sto se tankanja tice +dodge +hp +parry etc. Acc nije moj i ja sam ga kupio od originalnog vlasnika, ali sam u medjuvremenu kupio shamana <3 pa bi zeleo da prodam warra. Koliko ja znam acc nikada nije niti banovan niti hackovan itd.. Imam sve podatke sq/mail Paosos, Licnu kartu etc.. Cak imam i skeniranu stranicu ono kada se kreira account. Ne znam sta jos da napomenem sto se tice warra, a da za dps imam rage, fist of molten fury,trolbane ili kako se vec zove :D merciles sword, imam preko 6 stitova raznih kao i fre rez stit... Toliko.. Ako sam nesto izostavio videcete u igri kad vam pokazem lika. :) Za ovaj acc trazim oko 200e ali posto znam u kakvim smo g....ma naravno postoji dogovor. Znaci ne bi trejdovao iz razloga sto ne mogu da placam 2 acounta niti da kupujem 2 expanzije. Hvala na vremenu :) poz. Kontakt iskljucivo putem sms ili poziva : 069 611 001 (069 je Telenorova kartica, posto me pitaju odakle je to :) ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Oglas za ortaka: Prodaje 40.000 golda na severu Darkspear Ally ako je neko zainteresovan 0.50 din gold. Kontakt moj broj Edited October 13, 2008 by WTSMage1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Jedno pitanje, kazes ne mozes da placas 2 acc-a ,a hteo si trejd samnom? :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTSMage Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Jedno pitanje, kazes ne mozes da placas 2 acc-a ,a hteo si trejd samnom? :\ Pa da pre nogo sto sam uzeo Shamana :) Zasto ljudi postavljaju DUMB questions bre ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Dumb? Hm.. Pitanje je bas na mestu.. I nema potrebe za vredjanjem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTSMage Posted October 13, 2008 Author Report Share Posted October 13, 2008 Dumb? Hm.. Pitanje je bas na mestu.. I nema potrebe za vredjanjem.. Imas moj broj ako te sta interesuje zovi.. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTSMage Posted October 14, 2008 Author Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Nova cena je 150e i zadnja Edited October 14, 2008 by WTSMage1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts