Jovac Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Prodajem draenei male shamana time played ~70+dana, a na lvl 70 ~60 dana. profesije LW i JC maxx gear: resto 8/8 t6 + SWP random gear 360 spellhaste 2.4k na heal. dps enhancement 7/8 t6 oruzije BT/mh badges elemental random gear nista od t6 1k spell dmg 36% crit itd sto se tice pvp geara nisam neki ljubitelj pa nisam ni igrao ni farmao nesto posebno imam 5k arena poena pa mozete kupipiti sta vas se svidja karakter nema maxx ridding skill jel realno nikad nije bilo potrebe da letim ali ako je to neophodno golda se ima pa cu kupiti 280% mounta. sto se tice frakcija exalted sam sa skoro svim tbc frakcijama imam rare mounta iz karazhana prodaje se iskljucivo karakter znaci transfer sa acc na acc. Posto nisam mogao da se registrujem koristim ortakov acc na forumu tako da sva pitanja ili ponude koje imate saljete iskljucivo na mozejednopivo@hotmail.com puitem maila. Molim vas za realne ponude. Ty Bid plx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts