Jump to content

Prodajem acc sa mnogo likova xD

dr1ver

Recommended Posts

E ovako i am teh original owner sta to znaci,to znaci da se ACC vodi na moje cenjeno ime i da sam jedini owner imam sve podatke SEM secret questiona to samo treba ljudima koji planiraju da prebacuju sa acc na acc(sto predpostavljam da ce biti sluchaj sa ovolko charova na jednom accu). Sto se tice tog tajnog pitanja sranja zasto nemam da ne bude da je scam etc. ovo je stari acc 3 godine verovatno i jache,kad sam ga napravio totalno mi bilo sve jedno sta ce bude secret question jer tada nije bilo transfer crap itd.,samo sam hteo da igram i to je to:),kakav secret itd:).I jos jedna stvar u procesu sam recovering tog istog tako da ako blizztard bude brz uskoro cu imati i taj podatak. Da predjemo konacno na ACC tj charove.

1. UD Female Warlock PvE server Killrog trenutno lik na kome se igra ima samo PvP gear 4/5 brutal fale sholderi sve guardian i fali main hand!sve socketovano epix gemovima i enchantovano u fulu.Na njemu ima oko 1.5k golda i alchemi i herb 375/375. Ima fly epix Netherdraka i gomilu ground epixa.

Ovaj char nema PvE gear!

2. DR Male Shaman PvP server Stormreaver e ovako na njemu se radilo pre sto znaci sledece ima t5 i ekvivalent healing gear znaci nesto malo kz i sve bolje ssc/tk healing gear ! Ima PvP enhancment gear nesto sezona 3 nesto sezona 2 i nesto sezona 1 sve je vindicator wrist waist etc. ima solidnu kz/t4 enha znaci opremu.Ima nesto malo golda 220. Ima flying epix nether drake ona glupava raza i gomilu ground mountova. Blacksmiting i mining 375/375 Master hammersmit.Da ima skillherald i dragonstrike.Sve je enchantovano max samo sto nema epic sockete svi su plavi tu sam slacovo tada dok sam ga igrao ;P

3. NE Male Rogue PvP server Stormreaver na istom je serveru kao i shamzi i onaj je pure PvP bio... Bio znaci da je zabo na full S3 bez oruzja i sholdera :( i naravno vindicator etc.sve je socketovano enchantovano ima nesto malo PvE opreme i to craftovane tipa BT sholders...ima oko 450 golda Leatherworking skining 375/375 ima dosta BT recepta koji su se kupovali sa AH (nisam ja zeka je...) samo sam sholdere napravio ... znaci ima recept za boots i za jos neka chuda.Fly epix e ovaj jedino nema ni razu ni netherdrake ali 280% je 280% :)

4. BE Female Paladin PvE server Darkspear ovo je paladin tipa izlevelovan i crap girovan fazon s1 healing nema fly epix mounta im ground epix mounta

mining 375/375 enchanting 307/375 za shardovanje :) ima na njegum 1900 golda

altovi samo jedan je vredan da se spomene i to je druid 57 lvl na serveru kod locka leatherworking skining 300/300 ostali altovi nebitni

Ni jedan char nije na cooldownu znaci instant namechange server transfer etc. nadam se uskoro da ce blizztard da mi posalje ebeni glupavi question ... tako da bi sledeci vlasnik mogao da transferuje se acc na acc.I idemo jos jednom:) PONAVLJAM acc se na mene vodi znaci na moju adresu ime i prezime!Acc nikad nije banovan haxovan niti ista slichno<--------

Izvinjavam se unapred sto sam ovoliko smarao sa objasnjavanjem vlasnistva jer tolko sam citao o ovim scamovima da me zabolela glava ovako lepo sve se zna i GG.

Cena : Offer

• Create New...