Jovac Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 (edited) Prodajem NE male druida. Uglavnom PVE karakter. Time played ~ 110dana, ~64na lvl 70. Profesije; Herb: max skill ofc Alchemy: max skill, elixir mastery. Moze da pravi sve TBC i preTBC flaskove, sve elixire ukljucujuci i Elixir of Major Mageblood , sve potove ukljucujuci i Haste pot. , samo fali Destruction pot :( Gear: Posto mi je main spec oduvek bio feral krenucemo prvo odatle. Tank gear: 4 Dela t6, badge reward itemi + MH staff+ BT boots,trink,neck itd itd... Unbuffed Stats: HP;18,400 Armor:32,680 Dodge:41,40% Opremu mozete sami da menjate..imate gear koji ima vise Hp na stetu ostalih statsa,dodge gearitd.. ali uglavnom sam koristio gear sa gore navedenim statsima. Sa ovim gearom mozete i Sunwell da tankate ako hocete. DPS gear: Veng head, Isle badge staff,pants i belt, nethershadow Tunic,Bezerker call, shard of contempt, Mh exalted ring itd itd... Unbuffed Stats: HP: 9,700 AP: 3,640 Crit: 41% Hit rating: 154 Expertise rating: 44 Gear je dobar... ako znate kako da dps-ujete mozete solidan dps da izvucete... ja sam u raidovima pravio do 1400dpsa bez haste potova... to je nista u poredjenju sa nekim klasama ali za ferala i mojih 5fps-a na bossu je ok.. PVP feral gear: 3x Veng atm sledece srede stize i 4-ti :) malo vind/vet itema, blue insignia... Statsi su otprilike napamet :D Mix ovo nesto pvp geara sto imam i pve dps geara... Resi: ~220 HP: ~ 11k AP:3,400 crit:39% Kao sto rekoh ovo je uglavnom PVe karakter tako da mu pvp gear i nije bas neki, uglavnom sam se *tukao* u pve gearu sa insigniom on..za mele nubove tank gear i voila..1vs1 dobijate bilo kog brutal pvp lika...cisto zbog armora i 75% dmg reduction..za clothare dps gear i molis se da te ne iskrita ko vola :D RESTO GEAR PVE: Mix t6, badge itema,Bt,MH i ZA dropova... Unbuffed Stats: Healing: 2,1k Mana: oko 9k (ne mogu vam reci tacno..feral spec atm) MP5: oko 240 PVP oko 400resi sa 1560 na heal... Uglavnom gladi/merci gear...sluzi dobro do 1,8-1,9k ratinga ko zna da igra... karakter dolazi sa 280% *mountom* i sa oko 4k golda... Ima titlove: Knight CHallenger Champion of the Naaru Hand of A'dal ..of the shattered sun mozete kupiti ako ste voljni da date 1k Karakter ima Full Shadow ress gear i Fire ress gear. Exalted sa vecinom tbc frakcija. od rare mountova ima Brewfest Kodo Prodaje se iskljucivo karakter transfer sa Acc-a na acc Posto nisam mogao da se registrujem koristim ortakov acc na forumu tako da sva pitanja ili ponude koje imate saljete iskljucivo na wowamza@yahoo.com. Cena je 300e Edited October 11, 2008 by Manowar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts