Rambe Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 jel neko admin na DL ili mozhe da mi pomogne da me unbaujev jer sam tamo banovan zbog navodnog multiacc a ja sam bio napravio acc mom ortaku i tako... any1? peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 i ja bi voleo da znam jer sam banovan zbog istog ip sa burazerom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 e ja isto e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 lol cela srbija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 mene su isto ban kao mislili multi aka kao ima nas vise 25ica, poslao sam rendgen uda i unban. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
chmix Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Najjednostavnije ti je, ako vec ne znash nijednog admina, da odesh na njihov IRC (#dota-league @ quakenet) i da tamo kazesh da to nije tvoj acc, vec da si ga pravio drugu stricu strini bratu nebitno kome. Kazesh da ti se IP ne menja shta znam etc.. Malo nashminkash sve to da delujesh ko pravo nevinashce i to ti je to. Nisam siguran da li mroash da pishesh na PUB, ali se bash i ne secam da su mi na pvt odgovarali. Sve ostalo je na tebi, Gl sa unbanom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 E JA BIO BANOVAN ISTO E I JA DOSHO REKO DA ME ODBANUJU I ONI ME ODBANOVALI I POSLALI PISMO IZVINJENA I REKLI NECHE VISHE NIKAD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Imate dva nachina: 1) Support funkcija: (u fazonu, napishesh u naslovu "@ ime admina koji te banovao") link: http://www.dota-league.com/?section=support (radi i ako niste logovani ili ste banovani) Support takodje moze i na support@dota-league.com (email) 2) IRC (#dota-league @ quakenet) ------------------------------------------------------------------- U svakom sluchaju, vazno pravilo je da se pravite shto neviniji, da vasha pricha izgleda shto uverljivije, i da stavite shto vishe dokaza (aka neki SS, replay gde igrate obojca, slika nekih dokumentata, ili neshto - budite kreativni) Ono shto je josh vaznije da svo vreme budete 100% strpljivi i kulturni, poshto ako admini nanjushe malo flame-a ili bezobrazluka, ostajte stalno banovani i to za primer drugima. (taman da im posle dodjete obojca pred njih u nemachku/gdegod i sve objasnite i molite, bolece ih kurac i vama ban ostaje - znachi, ne shtedite vreme i napishite to ljudski) Eto, nadam se da ovo pomaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 ma vetj sam probao i ne veruju mi... mada dobra ideja za ss 10x ali tje tad da trazhe i sliku nas dvojice gde igramo pa tje da kazhu da mi je to kao friend... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Daj samo SS tvoju licnu i burazerovu ),ako nije rodjeni neka fotomontaza za prezime ili slicno,najednostavnije samo nadji 2 lika sa istim prezimenom u nekom dokumentui pasos/licna karta bilo sta i posalji ) Trebalo bi da bude dovoljno za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 ma kolko sam ja upoznat tamo sa dmini kriticni...ja i rotak smo igrali an nekom touru bese ja mislim dota masters 7-8 nesecam se 2v2 tour i trebali da igramo protiv admina sa nickom Bend i jos jednog i stave nam default los iako default time nije proslo znaci n/c. Nakon mass flama sam imao ip ban na nortu ali ne i na dota ligi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts