shok1ca Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Ne znam shta mi se desilo sa forumom :D. evo slike http://img54.imageshack.us/my.php?image=58324452zn3.jpg :))) pomagajte :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Dugme Options ispod "Add reply" i "New topic" > Switch to Standard... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 luv yaaa :D ne znam kako sam ovo uspeo.. Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts