killYg0r Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 nisi uvideo cinizam u mojim recima Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 (edited) WTSMage1 :D je skroz ok lik pokusali smo neki trade da uradimo ali nije uspeo :D i nije bilo nikakavih problema sa njegove strane(ni sa moje :P) gz ako si prodao maga Edited September 29, 2008 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTSMage Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 WTSMage1 :D je skroz ok lik pokusali smo neki trade da uradimo ali nije uspeo :D i nije bilo nikakavih problema sa njegove strane(ni sa moje :P) gz ako si prodao maga Hehe pa kad si noob pa ne grindas reputaciju :p Nadam se da jesam, obecao gari da ce sutra da posalje parice ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTSMage Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 meni je ovaj lik izlevelovao 3lvla od dogovorenih 5,5 i upao u neko sranje irl,javio mi da ne moze da igra i nije trazio ni dinara za to shto je levelovao,a dogovor je bio 2000din za sve. imao je un/pass 3 dana(ima ga josh) i nishta nije "zloupotrebio" ... a vas shto hvata paranoja da svako hoce da vas skemuje ili shta vec to je druga prica... 3 ipo sada ;) i moram da prekinem :) moram da resavam irl stuff jbg.. ty for understanding :) E sad, sto se tice osobe WTSMage1 sa njim pregovaram o kupovini mog warriora za koji sam vec ostavljao ponudu. Decko je koristio warriora 1 dan i nije pokusao nikakav scam. Sve je bilo na svom mestu i nije hvalilo ni coppera. Niti je pokusava da promeni password. Sad 100% izvestaj o osobi iznad cu vam reci kada dobijem sav novac za koji smo se dogovorili. I btw ako tradujete sa nekim malo se vise raspitajte o njemu samom (fiksni telefon, ulica prebivalista) jbg. Pozdrav Ebesh izvestaj :D nisi u vojsci :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mute4pb Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Evo da obavestim ljude. Prodao sam coveku account i sve je proslo bez ikakvih problema. Isplatio je punu sumu novca kao sto smo se i dogovorili. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTSMage Posted September 29, 2008 Author Report Share Posted September 29, 2008 Evo da obavestim ljude. Prodao sam coveku account i sve je proslo bez ikakvih problema. Isplatio je punu sumu novca kao sto smo se i dogovorili. Pozdrav Ma to je lazni kes.. sad si scammovan da znas.. pitaj cika postara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts