VoOdoO_MaN Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Da, igrao je i Moon i dobijao, ali 1 od 10 :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Hugo ti si KRALJ ! <3 <3 <3 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareee^bg Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Tekstovi : MC Hugo - Svako vece Hugo sece Tako dobar server... Ime mu je Koliba. Svako vece botove tu Hugo oriba. Rodjen s cheat-om u krvi mu head-ovi Bar ih 100 na vece Hugo podeli. refren : Svako vece Hugo sece na Kolibi nabija Bombu baci, nozem juri, kalashem sabija. Besni juri svud po mapi, klone ga se rotovi Jer kada ih Hugo capi postace botovi. U enter klanu je i ponosi se tim Djole, Dalaj, Baki i Chuburac su sa njim Besna ceta enter hara ne staje Kuda oni kroce zivot prestaje. MC Hugo - Kula i cheat refren : Kula i cheat, to je sada hit Nema flesa nema smoka Metak posred oka! Hajmo napred paori! Sta ko moze nama? Besnimo i harajmo Od BIG-a do HIGH-a. Sad na A-B podjimo Svi bez izuzetka Da hedove delimo Do poslednjeg metka Otvorite kutiju malo da se shtekam. 'Ocu krvlju botova zidove da flekam. Nemam ni za glok, ima li ko drop? Ko mi baci kalash sredicu mu dop! Ko to gine? Na kratkom je sada bomba pala Oko mene rat uzivo, muzika rafala Na jednom sam heltu na korak do bola Nema frke iza odma' partija je nova. MC Hugo - Violena Na Kolibi svakog dana Ljupka dama iz BuC klana. Opasnica Violena Hugu ljubav nesudjena. refren : Violena, Violena Nigde bota lepseg nema Moras nadom da me smiris Dajem zivot ti da zivis. Hugo baca gadnu spiku Prema njenom slatkom nick-u Ali nade za mrak nema Udata je Violena. Jednog dana da dust2-ci Kraj Huga na kratkom stade. "Volim drugog mani me se!" I hedinu Hugu dade. MC Hugo - Gogo moja, Gogo Zar ti nije zao Gogo Kad me emkom pogodis I mecima olovnim Lobanjicu otvoris? refren : Gogo moja, Gogo Gedzovanko mala Zasto li mi hedic Dade iz rafala? Zar ti nije lepo Gogo Sa mnom u tunelu Kada nas spektatori Uhvate na delu? Zar ti nije jasno Gogo Kao mesec kao dan Da sam tvojim skillom Potpuno ocaran? MC Hugo - Magija Nenad mu je ime, znas ga k'o BaLu Odavno vec igra za Selo Crew. Kad porastes mislis igraces k'o on Ali znas da samo za kralja je tron. Jednosmerna cesta kuda krene on Bolje ti je bezi jer prolaza nema USP, kalash, emka, ponekad i slon Jasno je k'o dan ima da te nema. refren : Udara kao grom Zadaje nervni slom. Magija cista, k'o stena stoji Hedove samo iz metka broji. Snazan je kao tenk, Kad da hed vice spenk SK ga odavno zvao on rek'o necu U Selo Crew-u naci cu srecu. Znam da ti se cini ali ne cheat Najbolje nabija kada je sit Ma i kad je gladan daje hedove A kad se narucka gadja obrve. MC Hugo - Koliba Love, spot za pesmu uradio BaLu Nocas bih do HIGH-a Moram tamo sama Shomija zarobili Kaze miks sa Kuzmom cepa A ja tako lepa Sama na Kolibi. A na Kolibi je dosada Oko B sajta opsada A ja pecena resh Ma hajde Shomi taj miks svrsavaj Za male pare Kirbi daj Za KG skupi kesh. Oci bole me od flesha A Shomi nema kesha Da doputuje da ne poludim Po teksturi pisem Mecima da disem Za taj tren kad ce da me poljubi. Iz oka mi liju Suze jer nas shiju Mimi i kompanija Dok na pragu Kuzma stoji Taktike nam kroji Sat brzo otkucava Dok na dugom lete smokovi U rukama na glokovi Na tebe mislim ja Misici mi se stegli svi Postadoh bot od ljubavi Zbog tebe Milena. c/p sa kgb xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 (edited) lik je tzar! ma sta tzar!!!TZARINA!!! Edited October 2, 2008 by kiBo Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 čoveče MP3!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 t.zarina, fak jea! p0z :ppPppPPppp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 okaci negde ove pesme ovo je legendarno keve mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Dajte IP od kolibe big i high! Quote Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 MC HUGO DUVAJ MI NA DUGO !!! :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts