Kemp. Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Elem, pre par dana, poceo wow da mi zabada, ono zamrzne se slika, polude boje i moram reset. Tako par puta se desilo dok nije graficka otisla i pocela da prikazuje "matrix" sindrom kad se butuje komp. E aj sad, proverim ti ja i monitor/memoriju za svaki slucaj al nije. Sutradan odem kod ortaka i uzmem njegovu vga, ubacim na starim drajverima(tacnije najnovijin) i sljaka, nema "matrix" linijica kad se pali komp. I bi sve fino taj dan, kad odjednom zabode opet. I ja sta cu restart i radi...i instaliram stare drajvere originalne, i sljaka sve. I posle jednog dana opet zabod. Nista otvorim ja po ko zna koji put kuciste proverim ocistim sve sljaka , ne kontam stvarno mi nije jasno sta se desava. Izgleda da je problem samo dok igram wow. Moguce da je agp slot na ploci, ne pada mi na pamet nista drugo...Nemoguce da 2 grafike ne rade .... Imal iko pametan sad? :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Imao sam nekada i ja te fragmente "matrix" efekat, ali sam resio qpovinom nove graficke,tj imao sam 6600gtextreme, problem je bilo hladjenje.. kupio sam novi pasivni hladnjak i nisam imao te probleme, dok napolju nije pocelo da biva 35+ stepeni .. no opet ventilator u kuciste je resilo problem,ali sam se ja zato znojio kao ... khm :D dakle proveri hladjenje na samoj grafickoj. Meni se to desavala u bilo kojoj zahtevnijoj igrici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 ja bih probao i trecu graficku :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ako si meni rekao,sve ono je vazilo za 6600 (prvu) sa 9800gt golden sample nemam problema ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 njemu sam rekao :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 imam chieftec kuciste dobro napajanje 2 ventilatora unutra, promaja radi, sve kako treba...nista probacu i trecu graficku, mada kazem vam agp slot provereno Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts