Jump to content

Nesto ne radi

Kemp.

Recommended Posts

Elem, pre par dana, poceo wow da mi zabada, ono zamrzne se slika, polude boje i moram reset. Tako par puta se desilo dok nije graficka otisla i pocela da prikazuje "matrix" sindrom kad se butuje komp. E aj sad, proverim ti ja i monitor/memoriju za svaki slucaj al nije.

Sutradan odem kod ortaka i uzmem njegovu vga, ubacim na starim drajverima(tacnije najnovijin) i sljaka, nema "matrix" linijica kad se pali komp. I bi sve fino taj dan, kad odjednom zabode opet. I ja sta cu restart i radi...i instaliram stare drajvere originalne, i sljaka sve. I posle jednog dana opet zabod. Nista otvorim ja po ko zna koji put kuciste proverim ocistim sve sljaka , ne kontam stvarno mi nije jasno sta se desava. Izgleda da je problem samo dok igram wow.

Moguce da je agp slot na ploci, ne pada mi na pamet nista drugo...Nemoguce da 2 grafike ne rade ....

Imal iko pametan sad? :)

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

Imao sam nekada i ja te fragmente "matrix" efekat, ali sam resio qpovinom nove graficke,tj imao sam 6600gtextreme, problem je bilo hladjenje.. kupio sam novi pasivni hladnjak i nisam imao te probleme, dok napolju nije pocelo da biva 35+ stepeni .. no opet ventilator u kuciste je resilo problem,ali sam se ja zato znojio kao ... khm :D dakle proveri hladjenje na samoj grafickoj. Meni se to desavala u bilo kojoj zahtevnijoj igrici

oGvh0q0.gif