zEki Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 (edited) Da li moze neko da mi kaze da li kada se konektujem sa remote racunarom bilo da je PC ili Mac da li je moguce da onaj koji je na PC ili Mac-u kojem je pristupljeno moze da vidi sta ja radim kao remote administrator. Svaki put kada se konektujem remote kompjuter ondnosno onaj kome sam pristupio se sign off-uje. DA li postoji neka zackoljica ??! Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da pitam. Hvala i laku noc Edited September 11, 2008 by zEky Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 koristi vnc, a ne windowsov remote desktop. realvnc za windows (i klijent i server), jolly's fast vnc za osx. ako ti treba da kontrolišeš osx, tu ne mogu da ti pomognem, ne treba mi u tom smeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Da li moze neko da mi kaze da li kada se konektujem sa remote racunarom bilo da je PC ili Mac da li je moguce da onaj koji je na PC ili Mac-u kojem je pristupljeno moze da vidi sta ja radim kao remote administrator. Svaki put kada se konektujem remote kompjuter ondnosno onaj kome sam pristupio se sign off-uje. DA li postoji neka zackoljica ??! Nadam se da ste razumeli sta sam hteo da pitam. Hvala i laku noc MS u svojoj beskrajnoj mudrosti je dozvolio samo jednog aktivnog korisnika na XP/Vista sitemima. Tako da cim se jedan uloguje drugi se automacki izloguje. Elem postoji hak za XP koji ti to omogucuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 Ok, koristim za Mac-a RDC koji sam skinuo sa MActopia tj. microsoft.com/mac ali Statore isti je slucaj kada uzmem laptop HP sa XP-om i isto uradim i isto se izloguje kada se ulogujem sa remote-om + onaj snimak sto si kacio Sales guy vs WEb dude sam izvalio da Web dude koristi ili Mac-a ili OS X i ima isti RDC ali ga Sales Guy vidi sta radi kada mu aranaguje ikonice is Fuck U i one kare u normalnu litu... hmmmm Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 MS u svojoj beskrajnoj mudrosti je dozvolio samo jednog aktivnog korisnika na XP/Vista sitemima. Tako da cim se jedan uloguje drugi se automacki izloguje. Elem postoji hak za XP koji ti to omogucuje. a zasto kad odem na switch users u visti pise da sam i ja i drugi acc koji koristi cale ponekad LOGGED ON ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 @daki: To je nesto sasvim drugo i nema veze sa ovim sto sada pricamo. @Zeky: sa cim god/odakle god da se kacis uvek moze da bude samo 1 korisnik nakacen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Chek jel vi pricate o windowsovom remote ili kao shto ivan reche vnc? Ja koristim TightVNC i desava se da se i ja i burazer u isto vreme logujemo na trecu masinu koja nam sluzi za sherovanje konekcije, dowload, cuvanje filova, muzike...itd nebitno. Uglavnom dok sam konektovan vidim shta on radi bez problema. Znaci da smo obadvoje konektovani u isto vreme. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 zeki je iz nekog razloga zapeo da koristi microsoftov remote desktop iako je vnc šesto puta bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 11, 2008 Author Report Share Posted September 11, 2008 Nisam zapeo skinuo sam onaj za mac-a sto si mi rekao ali ne kontam, odnosno nece da se connectuje... :@ Statore snimak onaj sto si okacio, pogledaj... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 moraš na windows da instaliraš vnc server, pa onda na meku koristi jollyja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 moraš na windows da instaliraš vnc server, pa onda na meku koristi jollyja. ok ty Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts