Dymatize Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Imam iso od 5giga kazite mi da li mogu nekako pomocu winzipa da je zapakujem i smanjim malo recimo na 4,5 giga da mogu da narezem na jedan dvd ne bacaju mi se dva diska za 300 megabajta... znam za ono sto mi reko voodo add to archive pa da podeilm sve na 100mb pa da narezem na dva diska al ocu na jedan ako je izvodljivo ? recite mi odmah posto evo treba da narezem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Koji je disk u pitanju? Proveri na cd-2-dvd.com da li može da se sabije na jedan tako što se recimo izbace ostali jezici osim engleskog, ili se obriše directx ili tako nešto. Inače ako je 5 giga, moraćeš da skineš 600 MB da bi nasnimio na disk, tako da računaj da ćeš najverovatnije morati da režeš na dva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymatize Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 Koji je disk u pitanju? Proveri na cd-2-dvd.com da li može da se sabije na jedan tako što se recimo izbace ostali jezici osim engleskog, ili se obriše directx ili tako nešto. Inače ako je 5 giga, moraćeš da skineš 600 MB da bi nasnimio na disk, tako da računaj da ćeš najverovatnije morati da režeš na dva. fala brate, pa verbatin je disk od 4.7 pa dobro da ga ne tupim mnogo onda cu da ga rezem na dva komada nema veze. hvala ti na brzom odgovoru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 4.7 milijardi bajtova nije 4.7 GB nego 4.38 GB, al nema veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts