kambas Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 (edited) Dakle...Imao sam u posedu 10 originalnih blizardovih kljuceva za BETU - Wrath of the Lich King. 8 sam podelio prijateljima koji sada tamo igraju sa mnom,i ostala su mi samo 2 kljuca. S obzirom da preko milion ljudi ceka da bude pozvano u BETU i da se jos uvek ne zna kada ce oficijelna igra izaci ( jedine informacije koje ja posedujem su da ce to biti najranije za 4 meseca, a mozda i kasnije ) odlucio sam da preostala 2 kljuca prodam. Dakle,ko god zeli da zaroni u svet Wrath Of The Lich Kinga daleko pre izlaska expanzije,istrazi nove kontinente,leveluje do lvl 80 i najvaznije,vidi mogucnosti Death Knighta ( koji je,po mom skromnom misljenju zaista owerpowered ) dovoljno je da mi posalje mail sa svojim kontakt telefonom kako bismo se dogovorili o detaljima kupovine. Cena je 4500 din po kljucu,sto zaista nije mnogo s obzirom da cete biti jedan od retkih srecinka izmedju mnogo ljudi koji cekaju. Kontakt Mail : Wrathofthelich@yahoo.com ILI 064/265-7371 ( na mob odgovaram SAMO na SMS ) Edited September 7, 2008 by Arthaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kambas Posted September 7, 2008 Author Report Share Posted September 7, 2008 (edited) izgleda se proculo da ovde prolazi dranje ovci Ako se vec ne razumes u materiju onda nemoj da pricas gluposti.....milioni ljudi cekaju da udju u betu i cena je sasvim realna za nase prostore, u inostranstvu kljuc za betu ide i do 200e, pogledaj malo strane forume.... Inace,nabavi mi ti kljuc za betu ako mozes,ja cu da ga uzmem od tebe po toj istoj ceni^^..... P.S Takodje procitaj malo najnoviji SVET KOMPJUTERA da vidis kako je uredniku clanka bilo "lako" da udje u Betu.... Edited September 7, 2008 by Arthaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts