Vosa Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) Poz svima, Prodajem Dwarf Paladina sa imbah pvp i pve gearom ... Ovako od opreme ima 2 venge 2 brutal i oko 1950 healinga u pvp gearu a od pve geara ima oko 2120 healinga. Lik je full enchantovan sa svim epic gemovima.. Pve oprema je tipa ZA/bt/mh/badge... Znaci transfer je up isto i promena imena nikad nije menjana... Lik ima epick insigniu i batlemaster trinket kao i jedno 5 drugih trinketa i full guardiane ima i pve opremu za svaki item. Takodje lik poseduje i epick flying mounta... Kao i MAx profesije JC I Mining ... OD jc recepata imam skoro sve fale mi 2 - 3 stvari za full recepte. Lik ima jedno 5-6 razlicitih hodajucih mountova... E sad ja sam prvi vlasnik accounta... i mail je na meni ali sam zaboravio SQ ali mozete da prebacite lika na svoj acount ako ocete... Na accu se isto nalaze i alt 50 lvl rog i 42 lvl lock... E sad nije mi palo na pamet nista vise... Ponude na PM... Ajde bwe nemojte se stidite ne ujedam... Edited September 5, 2008 by Vosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts