InternetExploreR Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 E ovako WTS human mage. Heroj je na stormreaveru, alijansa. PvP: 401 resi, 10,3k hp ima 1 guardian i 2 vindicatora, pvp trinket, 2 venge, ustekane poene za brutal, ima honora za 1 merci. PvE: 1130 spell dmga u raid speccu. 130 hit rating, 19-25% crit, zavisi od specca. Raid iskustvo: KZ - cleared ; Maggy: cleared ; Gruul - cleared ; SSC - ostao 1 boss ; TK - ostala 2 bossa ; MH - Ostao samo Archimonde (4/5, i njega smo mogli da ubijemo 40% hp) ; BT - ubili smo prva 3 bossa. U guildi je koja radi MH I BT. Ima exalted sa scryerima, shattered sun offensive, i uglavnom sa svim vaznijim fakcijama ima reverded/exalted. Ima EPIC fly mounta. Ustekane neke matse u banci, naravno ima full enchantovan/gemovan gear. Ima i "kolekciju epica" u banci:D To su uglavnom epici koji je ili nosio ili je dobio na rollu ili samo dobro izgleda, ima oko 6-7 epica. Ima 375 tailoring, i 275 enchanting, nema sada neki first aid, ali u banci ima toliko clothova da moze se powerleveluje do 375 uz mali dodatak. E da skoro je reverded sa netherwingom, znaci jos 7-8 dana radjenja daily - kvestova i ima netherwing dragona. Ima alta 35-37 lvl (nisam siguran lol). To je saman. Naravno nije mu neki gear, ima oruzije sa crusaderom neke pare i dosta clothova. I on je na balnazaru allijansa. Mage ima spreman transver i name change. Imam sav info za acc (jedino nemam CD key bacio sam knjizicu jos 1. dana lol). Za Trade: Znaci trazim otprilike slicno gearovanu bilo koju klasu/rasu samo da je EU ofc... I trazim da onaj s kim tradujem ima sav info, I po mogucstvu da se nadjemo u BG-u (u nekoj igraonici, kgb....) i sve lepo odradimo... <<ZNACI ACC KOSTA 150e ILI TRADE>> ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ***EXTRA PONUDA: AKO KUPITE ACC DOBIJATE BESPLATNO LOTRO ACC!! (inace igru sam platio 2500 din... znaci dobijate sav info i kutije sa cd-ovima)*** Mozete me kontaktirati na MSN: vlada-111@hotmail.com ili na mobilni (sms ili poziv) 064/37-555-59, mozete i poslati pm, ali bolje msn ili mob. Ako hocete vise da platite slobodno posaljite ponude (LOL)... Earn money online Link to comment Share on other sites More sharing options...
InternetExploreR Posted September 4, 2008 Author Report Share Posted September 4, 2008 (edited) Nova cena 130e!!! Edited September 4, 2008 by InternetExploreR Earn money online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts