Jump to content

WTS UD FURY WARR T6

kreten2

Recommended Posts

Dobar dan!

Moj ortak je odlucio da proda account, ali s obzirom da 10tak ljudi sa foruma zna da sam ja prodao 8/8t6 shamana (nisam scammer) on je odlucio da prodaju zavrsi preko mene i mog RUR accounta.

Elem,

Warrior je UD na Nepulton serveru.

Ima 8/8t6 za tanking + shield od Felmysta i Ilidana

2/8t6 za Fury + 2x Warglaives - sad svi se pitaju kako to, pa fino - 1. glaive je uzeo dok je bio prot a drugi kao fury, rerollovao je fury pre 3 meseca.

Profesije:

BS/MINING 375 sa svim receptima.

Mounti: svi epic flying + svi PVP + ZA mount

PVP gear:

4/5 Brutal

5/5venge

brutal i venge weps

Current BID: 650e

Char je izlogoan bez 1 warglaive ali se na armory vidi da ima MH!

Dakle, prodaja se vrsi kao aukcija, trenutno jedan lik je bidovao 650e, BIDS moraju biti 20e vise od prethodne, minimum.

Nemojte mi bidovati ko deca 655e

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Severa

BIDS:

Na PM

EDIT: Nesto se baguje armory, ako ne uspe link igrac je SEVERA na Nepultonu ili jednostavno prekopirajte liknk ;)

Edited by Hulypo

Dobar dan!

Moj ortak je odlucio da proda account, ali s obzirom da 10tak ljudi sa foruma zna da sam ja prodao 8/8t6 shamana (nisam scammer) on je odlucio da prodaju zavrsi preko mene i mog RUR accounta.

nisi scamer a? da vidimo sta ima Severa da kaze na to... zamolio bih moderatore da ne brishu moj post iz ovog threada, zbog sigurnosti ostalih...

severaet6.th.jpg

severa1hr4.th.jpg

Postovao sam sa necijeg acc koji je bio online u igraoni nisam ni provalioo...

Elem

Lik mi je ponudio preko MSNa da kuoim onaj acc za 600e a on kosta vise, stoga sam hteo da ga preprodam...

./BUMP

Nebra, mozes samo da fuck off, ako oces da kupis kontakt me na PM

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...