ch1zra Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ok, treba mi brza registracija .rs domena, plus hosting. pa me interesuju vasi utisci, ko je najbolji, ko ima dobru tehn podrsku, kome ne pucaju serveri i tako to, i ko ce naravno to sve odraditi u sto kracem roku. e sad ja znam da je bilo ovakvih tema do sad ihaj, al search mi nesto puca, pa ne mogu da iskopam :| treba mi jedna do dve baze, do nekih 100 mb otprilike, i ne neki preveliki bandwidth (za pocetak, posle world domination ofc ). Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Ja sam godinama kod http://www.uniwebhosting.com/ i dosta sam zadovoljan uslugom. Samo jednom sam imao problema sa sajtom kada je izbio mega giga pozar ali tada ni slashdot nije radio :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 +1 za uni E-host je bio odlichan dok se nije spojio sa sezamom... Sad je za izbegavanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Telekom all the way... sad cepaju hosting ko mutavi Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 +1 za uniweb! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 tyvm, probacu sa tim uniwebom, pa ce da vidimo kakvi su :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts