kreten2 Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) Kupio bih NIGHT ELF MALE DRUIDA! Dakle prodao sam shamana na SRPSKOM TRZISTU verovali ili ne, i sada imam neku kintu stoga bih hteo da kupim druida male night elf. Pref da bude male Moze i zenski ali nisam siguran da cu uzeti green/blue geared ne dolazi u obzir s1/s2/s3/s4 ili t4/t5/t6 + badges, dakle nesto od ovoga Dajem pristojne pare za dobar gear. POPIZDEO SAM OD RURA!!!! trazio sam sve moguce druide ima ih pun kurac i niko ne odgovara!! Please, kontakt na 063 393 225 ---- SAMO SMS posto nije moj telefon ili PM!!! Dajem pristojne pare!!! Edited August 28, 2008 by Hulypo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Evo ja sam ti odgovorio na private msg, pa se javi.. na msn. :) Samo ja mog Druida ne dajem za male pare! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
walper Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 poz vec sam postavio post u kome prodajem acc , imam jedan acc sa druidom 70lvl + mage 70lvl + jos nekoliko likova posto vidim da tebe interesuje druid javi mi se na msn ili PM da ti dadnem link pa ga pogledaj , inace ima full mining i JC i sigurno preko 2000 g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts