Vosa Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) zop.. Imam na prodaju human warriora sylvanas realm 3/5 brutal 1/5 s3 i mercedes shoulderi ... Takodje lik ima pve opremu tima kz/badge/za/grul/ssc za tanking i nesto malo pve dps opreme sa puno hit ratinga.. Takodje ima i epick flying mounta ( netherdrake) i oko 5-6 hodajucih mounta.... Ima 375 mining i 330 enchanting sto je vise nego dovoljno da De stvari i da ninjate po heroicima xD Takodje lik ima sve guardiane, epick insigniu od 40k honora smorio sam se ziv dok sam nafarmo i 3000 Arena pojena U steku posto sam mislio da idem na brutal wpn.. Account aktivan do 4 septembra aj sad polako ponude na PM il postujte u topicku mada bolje PM... Cena po dogovoru . WTS only.. I da lik ima sve epick sockete u pvp gearu.. E da zaboravio sam da napomenem imam cd key,mail i sq tako da aj derite se sa ponudama... Edited August 26, 2008 by Vosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flux88 Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 zop.. Imam na prodaju human warriora sylvanas realm 3/5 brutal 1/5 s3 i mercedes shoulderi ... Takodje lik ima pve opremu tima kz/badge/za/grul/ssc za tanking i nesto malo pve dps opreme sa puno hit ratinga.. Takodje ima i epick flying mounta ( netherdrake) i oko 5-6 hodajucih mounta.... Ima 375 mining i 330 enchanting sto je vise nego dovoljno da De stvari i da ninjate po heroicima xD Takodje lik ima sve guardiane, epick insigniu od 40k honora smorio sam se ziv dok sam nafarmo i 3000 Arena pojena U steku posto sam mislio da idem na brutal wpn.. Account aktivan do 4 septembra aj sad polako ponude na PM il postujte u topicku mada bolje PM... Cena po dogovoru . WTS only.. I da lik ima sve epick sockete u pvp gearu.. E da zaboravio sam da napomenem imam cd key,mail i sq tako da aj derite se sa ponudama... nudim 100-150 evra kontakt na 063332816 ili 0637535743 ili crainumbasher@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 150 e , minimum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flux88 Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 150 e , minimum! ti si iz Crne Gore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosa Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 Zaboravio sam da se bumpujem lik je prodat odavno.. soz svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts