peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ma o cemu vas dvojica pricate? mi pricamo da je to jadno i pederski, a vi? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 jadno i pederski jeste,ali ja ne znam ekipu koja ne igra tako i ne znam da li bi irci (da je obrnuta situacija) rekli,da brate ruka je,idite vi na sp poz jednostavno to svi rade,navikao sam se na simuliranja i jos kojakakvih "neviteskih'' poteza Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu. Ja ovo nisam gledao uzivo, posle sam potrazio na jutjubu da vidim kako je izgledala ta ruka...iskreno, uopste nisam siguran da je on NAMERNO (kao eto Maradona, ili Mesi pre nekih godinu dana) udario tu loptu...tj, njegova ruka je tu stajala, lopta nezgodno odskocila, i on refleksno(dakle nesvesno) primirio loptu i nastavio dalje igru. To je iskreno moje misljenje sto se tice cele situacije. Uostalom, glupo je pricati o jadnom i pederskom u fudbalu. Toliko drugih, smrdljivijih stvari se dogodi na utakmici, da tome nema kraja. I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen. Kako u skoli profesor, tako ovde sudija... On ga nije video, Anri je bio spretan(i nista vise), i to je to. Inace, sve ovo pada u vodu ako je sudija sve to ZAISTA video, i namerno precutao... P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu. . . . I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen. daj bre lesko, oladi :D P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju. ovaj PS te nece izvaditi za ovo gore!!! hahah Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 a nije jadno sto smo se mi radovali posle onog "penala" protiv francuske ? :D jbg anri je to uradio za svoju drzavu, a za svoje drzave su ljudi u proslosti radili daleko losije i odvratnije stvari. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 onda je ovo ok! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 ^^ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 meni je ok jer me boli za proklete irce :D , ne znam sto si zapeo za postenje u fudbalu kad ga nikad nije ni bilo. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Glupo je poredjenje utakmice sa nama i ovo...Pa nije isto igranje rukom i foliranje faula. Kaze(s) lopta je nezgodno odskocila, lopta je sasvim normalno odskocila, on je ocajno ocenio ili je namerno udario rukom, svejedno poenta je da je sisica. :) Edited November 20, 2009 by trN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 nije isto bukvalno,ali je isto za ostecenu ekipu cilj opravdava sredstva,tako da mogu svi da se sagnu anriju :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Ne bi se oko ovoga toliko dizala prasina da u ovom zrebu nije izvrsena nepravda i postavljanje nosioca... Svi su stekli utisak da neke reprezentacije jednostavno "moraju" da igraju na SP. Btw nema sanse da je Anri slucajno igrao rukom, jeste on odlican fudbaler ali je i sisa. Edited November 20, 2009 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 daj bre lesko, oladi :D ovaj PS te nece izvaditi za ovo gore!!! hahah ne razumem gde sam pogresio?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 nista, super ste svi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu. Ja ovo nisam gledao uzivo, posle sam potrazio na jutjubu da vidim kako je izgledala ta ruka...iskreno, uopste nisam siguran da je on NAMERNO (kao eto Maradona, ili Mesi pre nekih godinu dana) udario tu loptu...tj, njegova ruka je tu stajala, lopta nezgodno odskocila, i on refleksno(dakle nesvesno) primirio loptu i nastavio dalje igru. To je iskreno moje misljenje sto se tice cele situacije. Uostalom, glupo je pricati o jadnom i pederskom u fudbalu. Toliko drugih, smrdljivijih stvari se dogodi na utakmici, da tome nema kraja. I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen. Kako u skoli profesor, tako ovde sudija... On ga nije video, Anri je bio spretan(i nista vise), i to je to. Inace, sve ovo pada u vodu ako je sudija sve to ZAISTA video, i namerno precutao... P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju. au djole brate, aj pogledaj josh jednom klip. jednom ga udari u ruku i onda je bukvalno shakom spusti na nogu :) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu. Ja ovo nisam gledao uzivo, posle sam potrazio na jutjubu da vidim kako je izgledala ta ruka...iskreno, uopste nisam siguran da je on NAMERNO (kao eto Maradona, ili Mesi pre nekih godinu dana) udario tu loptu...tj, njegova ruka je tu stajala, lopta nezgodno odskocila, i on refleksno(dakle nesvesno) primirio loptu i nastavio dalje igru. To je iskreno moje misljenje sto se tice cele situacije. Uostalom, glupo je pricati o jadnom i pederskom u fudbalu. Toliko drugih, smrdljivijih stvari se dogodi na utakmici, da tome nema kraja. I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen. Kako u skoli profesor, tako ovde sudija... On ga nije video, Anri je bio spretan(i nista vise), i to je to. Inace, sve ovo pada u vodu ako je sudija sve to ZAISTA video, i namerno precutao... P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju. nije isto bukvalno,ali je isto za ostecenu ekipu cilj opravdava sredstva,tako da mogu svi da se sagnu anriju :D 1. Zbog te Marodonine ruke sam i rekao da je Maradona sve to zapoceo. 2. Nije bitno da li je namerno ili slucajno udario loptu rukom. Da li je protiv Obale Slonovace Dudic udario namerno ili refleksno? Nisam video da sudija zbog toga NIJE svirao penal. 3. Ako je neko uradio neshto pederski to nije odobrenje da i ti uradish neshto pederski. 4. Izjava da nisi varao ako nisi uhvacen je logicki paradoks. VARAO si zato shto ti znash da si varao. 5. Cilj NE opravdava sredstvo. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 . . . 3. Ako je neko uradio neshto pederski to nije odobrenje da i ti uradish neshto pederski. 4. Izjava da nisi varao ako nisi uhvacen je logicki paradoks. VARAO si zato shto ti znash da si varao. 5. Cilj NE opravdava sredstvo. najzad neko normalan :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 pejo i stinze,evo recimo da ste se vi nasli u istoj situaciji kao anri,u zaru borbe igrali rukom posle cega ste dali gol koji vas vodi na sp,da li bi priznali odma? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 opet nisi skontao da to uopste nije ni bitno :) pogledaj ovo sto sam kvotovo od stinga, to je sustina ali da ti udovoljim - ne bi mi se desilo da je namerno zaustavim (i to dva puta), a da me pogodi slucajno u ruku (sto drasticno menja stvari), verovatno bih nastavio Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 3 i 4ta stavka ok,ali 5 me je pogodila :) ako je cilj veliki,kao sto je odlazak na sp,treba uraditi sve kako bi tamo i otisao,pa makar nekad ispao i jadan,to je bar moj stav Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 ako bi i ti voleo da te pamte kako si odveo svoju reprezentaciju na sp tako sto si ispao cigan, to je tvoja stvar, ja kazem da je to jadno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 dovoljno bi mi bilo to sto bi me moj narod beskrajno voleo,bole me kara za druge,SRBIJA DO TOKIJA ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 sting i ja te ne bismo voleli, a-ha! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 e. francuzi su na svetskom, mi smo na svetskom, argentina je onomad osvojila svetsko zahvaljujuci maradoni, irci su izduvali.. ne znam sto se bezveze raspravljate sada.. ispao je anri car, u ocima francuza i onih koji ga gotive, picka u ocima onih koji ga ne vole i tacka. isto je tako i sa maradonom. recimo za mene su i jedan i drugi carevi zbog samog odnosa prema fudbalskoj igri. sve je to individualno i ova rasprava moze da potraje doveka... ljudi, veselimo se sto cemo se nervirati sledece leto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Ja te ne bi voleo, a josh manje bi te poshtovao. Ja bi priznao odmah. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2009 Author Report Share Posted November 20, 2009 zbog takvih kao sto si ti,nikada necemo osvojiti nesto :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts