Jump to content

SP 2010

alfa

Recommended Posts

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jadno i pederski jeste,ali ja ne znam ekipu koja ne igra tako i ne znam da li bi irci (da je obrnuta situacija) rekli,da brate ruka je,idite vi na sp poz

jednostavno to svi rade,navikao sam se na simuliranja i jos kojakakvih "neviteskih'' poteza

Um caruje, Dundo Maroje!

za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu. Ja ovo nisam gledao uzivo, posle sam potrazio na jutjubu da vidim kako je izgledala ta ruka...iskreno, uopste nisam siguran da je on NAMERNO (kao eto Maradona, ili Mesi pre nekih godinu dana) udario tu loptu...tj, njegova ruka je tu stajala, lopta nezgodno odskocila, i on refleksno(dakle nesvesno) primirio loptu i nastavio dalje igru. To je iskreno moje misljenje sto se tice cele situacije.

Uostalom, glupo je pricati o jadnom i pederskom u fudbalu. Toliko drugih, smrdljivijih stvari se dogodi na utakmici, da tome nema kraja.

I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen. Kako u skoli profesor, tako ovde sudija... On ga nije video, Anri je bio spretan(i nista vise), i to je to.

Inace, sve ovo pada u vodu ako je sudija sve to ZAISTA video, i namerno precutao...

P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju.

2ch4bup.jpg

za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu.

.

.

.

I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen.

daj bre lesko, oladi :D

P.S. A ja sam se nadovezao na alphin link, iz razloga sto Irci traze da se mec ponovi, sto je potpuna glupost, i da se greske jednostavno desavaju.

ovaj PS te nece izvaditi za ovo gore!!! hahah

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Glupo je poredjenje utakmice sa nama i ovo...Pa nije isto igranje rukom i foliranje faula. Kaze(s) lopta je nezgodno odskocila, lopta je sasvim normalno odskocila, on je ocajno ocenio ili je namerno udario rukom, svejedno poenta je da je sisica. :)

Edited by trN

Ne bi se oko ovoga toliko dizala prasina da u ovom zrebu nije izvrsena nepravda i postavljanje nosioca... Svi su stekli utisak da neke reprezentacije jednostavno "moraju" da igraju na SP.

Btw nema sanse da je Anri slucajno igrao rukom, jeste on odlican fudbaler ali je i sisa.

Edited by toMaBRE

za Maradoninu ruku se kaze da je to jedna od najgenijalnijih stvari ikad uradjenih u fudbalu. Ja ovo nisam gledao uzivo, posle sam potrazio na jutjubu da vidim kako je izgledala ta ruka...iskreno, uopste nisam siguran da je on NAMERNO (kao eto Maradona, ili Mesi pre nekih godinu dana) udario tu loptu...tj, njegova ruka je tu stajala, lopta nezgodno odskocila, i on refleksno(dakle nesvesno) primirio loptu i nastavio dalje igru. To je iskreno moje misljenje sto se tice cele situacije.

Uostalom, glupo je pricati o jadnom i pederskom u fudbalu. Toliko drugih, smrdljivijih stvari se dogodi na utakmici, da tome nema kraja.

I na kraju krajeva, kazu da nisi varao ako nisi uhvacen. Kako u skoli profesor, tako ovde sudija... On ga nije video, Anri je bio spretan(i nista vise), i to je to.

Inace, sve ovo pada u vodu ako je sudija sve to ZAISTA video, i namerno precutao...

au djole brate, aj pogledaj josh jednom klip. jednom ga udari u ruku i onda je bukvalno shakom spusti na nogu :)

vid'o sam deda mraza

nije isto bukvalno,ali je isto za ostecenu ekipu

cilj opravdava sredstva,tako da mogu svi da se sagnu anriju :D

1. Zbog te Marodonine ruke sam i rekao da je Maradona sve to zapoceo.

2. Nije bitno da li je namerno ili slucajno udario loptu rukom. Da li je protiv Obale Slonovace Dudic udario namerno ili refleksno? Nisam video da sudija zbog toga NIJE svirao penal.

3. Ako je neko uradio neshto pederski to nije odobrenje da i ti uradish neshto pederski.

4. Izjava da nisi varao ako nisi uhvacen je logicki paradoks. VARAO si zato shto ti znash da si varao.

5. Cilj NE opravdava sredstvo.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

opet nisi skontao da to uopste nije ni bitno :) pogledaj ovo sto sam kvotovo od stinga, to je sustina

ali da ti udovoljim - ne bi mi se desilo da je namerno zaustavim (i to dva puta), a da me pogodi slucajno u ruku (sto drasticno menja stvari), verovatno bih nastavio

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

e. francuzi su na svetskom, mi smo na svetskom, argentina je onomad osvojila svetsko zahvaljujuci maradoni, irci su izduvali..

ne znam sto se bezveze raspravljate sada..

ispao je anri car, u ocima francuza i onih koji ga gotive, picka u ocima onih koji ga ne vole i tacka. isto je tako i sa maradonom.

recimo za mene su i jedan i drugi carevi zbog samog odnosa prema fudbalskoj igri.

sve je to individualno i ova rasprava moze da potraje doveka...

ljudi, veselimo se sto cemo se nervirati sledece leto...