Highl1 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Crova progejmuje poker, ima ga čak i na forumu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Green dobijao sam te sa humanima u RoC-u. A i sa Vladicom je bilo gusto... ehhh debelog vlada cesto srecem u karibiku i grillu5 petkom subotom oko 4-5 ujutru posle izlaska kako hasa. popravio se, smrsao, voda neke pickenzi i tako ;) rekao je da ce da cepa sc2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Green-a? Nema sanse. On je svakog dobio, a drugu je bilo gusto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ako Ristica drzi lapo Mitrovice ondak svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Green-a? Nema sanse. On je svakog dobio, a drugu je bilo gusto :D ne ne, sa svakim je igrao 2x u RoC-u, prvu je uvek gusto gubio dok se nije privikao na skill igrača, da bi ga onda prilikom drugog susreta na ladderu isabijao ko vola Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Vaistinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 :OOO ja sam cuo da grin suri hjumane ko potm u doti O_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 hehehehehehehe :)decko problem vec imas !!! :)hehehehe inace nista stara garda usla u nove vode jebiga tranzicija mora se adaptirati novonastaloj situaciji:) razor i ja cemo igrati i to ne samo igrati vec i osvojiti (citaj izmedju redova ja prvi on drugi:) )sta reci greena sam video u budvi pre 2-3 god sa nekom ribom i opakom drugaricom :) koliko se ja secam nemojte mi uzimati za zlo ako nije tako razor zivi ljubav cveta fax ne cveta ali dobro je tjoravi alkemist nas pitaj boga sta radi targa otvorio neku prodavnicu okrenuo novi list u zivotu koliko znam dobro je :) duke ???????????? who knows :) rajsta sabija fudbal i sve vezbano za to sem naravno igranja same igre :) ja ono eto znaju ljudi :)izlazim pijem jedem i tako sabijam fax ofcourse :)))na wcg cu doci naravno da vidim ortake moje i da uzmem turnir naravno :) highli prvi covek beogradskog undergrounda poz from ns :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 znaš me znam te, brate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Neko Vladice, jel si ti bio ove godine u Budvi? Cini mi se da sam te video 2x :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 a nisi se javio? au, najeb'o si Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) 'de sam smeo ko zna dal bi me prepoznao ;)) Preveliki je to rizik... Edited August 15, 2008 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Pre 3 godine je to bilo Vladice... `Ladno se secash. Kapirao sam da se ni ti, ni Razor ni Hico necete secati toga 2h kasnije. Zlo i naopako Al` popili smo vam pola flajke viskija pa smo vas voleli! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ko ce jos da primeti pola flase, pih... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 shta je sa yoshijem? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 sta je sa lagom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 shta je sa yoshijem? Hocesh msn? Davno nismo prichali, ali kapiram da je sve ok i s` njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Sta li je sa Ikodinovicem? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Sta je sa forom. XD Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Pre 3 godine je to bilo Vladice... `Ladno se secash. Kapirao sam da se ni ti, ni Razor ni Hico necete secati toga 2h kasnije. Zlo i naopako Al` popili smo vam pola flajke viskija pa smo vas voleli! :* pa ne secam se ti si mi rekao :)hehe aco sto se nisi javio jesam bio bre :)jel bilo uvece ili tokom dana tesko da je tokom dana :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 jednom tokom dana, jednom uvece. Tokom dana sam te video ja mislim kod poshte, uvece bas ispred trokadera, bio si sa nekim ortacima pa reko' da te ne smaram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 shta je sa yoshijem? svira gitaru, a i pise neke price valjda ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 sta je sa nonijem i vudumanom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Noni bleji po KG-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 sta je sa sirneo.rt-om ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts