Trooper Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=5fAn5A0HbhU http://www.hackszine.com/blog/archive/2008...ube_solver.html <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Najjache je to shto ako kupish Lego NXT kit i sklopish pomocu CAD sheme ovog robota a posle instalirash program koji daje ovaj lik, on ce isto da ti sklapa Rubikovu kocku!!! Do jaja trip Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 aa dobar je dobar je, secam se kad sam ja pre 10 godina kupio onaj Lego Advanced ili kako se vec zvao, imao sam robota kojeg sam sklopio i kao mogao sam preko kompa da mu zadam komande koje ce da prati, i stvarno je radio... barem neko vreme :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 simpa, mada i dalje su mi gotivniji oni imba likovi koji zatvorenih ochiju sklapaju 4x4 i vece kocke =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Meni je ovo malo skeri :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 7, 2008 Author Report Share Posted August 7, 2008 ja bih ga čuvao kao kućnog ljubimca, samo malo doradio program da može da se šetka po stanu dok rešava kocku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 simpa, mada i dalje su mi gotivniji oni imba likovi koji zatvorenih ochiju sklapaju 4x4 i vece kocke =o) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts