Jump to content

Space Siege

G!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tu se skroz slažem, kolko sam ja prešao (cenim negde malo preko pola) grafički dizajn je umarajuće monoton, sa istovetnim izgledom brodskog enterijera bez obzira koja paluba, deck whateva je u pitanju, nema boljeg dokaza da je sf hacknslash pet puta teže napraviti od fantazijskog

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Pa, igra se ne zove Space-ship siege, ono SPACE u nazivu igre pruža puno više potencijalno raznovrsnih okruženja od jednog buđavog broda. Osim toga, u SS je sve zamorno repetativno i nemaštovito, zato mi je Van Braun-Rikenbeker simbioza iz SS2 totalno fantastičan primer kako treba da bude modelovan svemirski brod, postoje jasno odvojene tematske palube (cargo hold, inženjerski deo, medical bay, deo za razonodu (bioskop, led light district)...) kao što bi se i očekivalo na jednom normalnom svemirckom brodu. U Siegeu sve izgleda isto, uz dizajn samih nivoa koju su pre linearni lavirinti nego nešto što treba da stvori iluziju da je u pitanju objekat koji ima neku svrhu. Da pogledam bilo koja 3 random screenshota iz Siegea, ne bih mogao da provalim iz kog su dela igre/broda, dok sa SS2 to nije slučaj.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."