Dreadlord Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Elem treba mi neki blizi info o dotichnom telefonu - pomogucstvu ako ga neko lichno ima ili ako ga je isprobao kod ortaka... Takodje me interesuje kakva je dostupnost WM6 softwarea jelte revers engineered te da nema ogranichenja (da ne upotrebljavam neke rechi ) Po meni trenutni best buy...400eu, PDA, WM6, WiFi, GPS, Touch Screen, 3MP...jedino mu mozhda memorija manjka - 128+256MB :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 memorija mu ne manjka, 128 je RAM, dok je 256 fleš ROM, a ionako ćeš da kupiš neku karticu od 2 GB minimum ako je stvarno 400e, deluje kao dobra kupovina, mož eventualno da sačekaš septembar, jer bi tad trebalo ovo da imamo na testu u SK, pa da onda dobiješ više informacija :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Kolko sam se naprzhio, teshko mi da sachekam kraj meseca da dobijem platu da ga uzmem :D A kamo li septembar...ako ne propijem pare odvojene za nejga, javaljm utiske ASAP. Naravno josh je ongoing subject ako neko ima informacije o dotichnom... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts