SavKe Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) [roflmao] http://video.google.com/videoplay?docid=5381686024894007393 Radio sam search i nije nishta nashlo sa kljuchnom rechi "Thumbtanic" Edited July 17, 2008 by Savov Zdravov Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ali kakve su face nemam vremena da odgledam sve Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Ima mnogo dobrih fora,vredi odvojiti pola sata ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) nizasta ovog tipa ne vredi odvojiti ni 5 minuta Edited July 18, 2008 by kli[c]a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 savicu mislim .... sta je bre ovo ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_radul Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 /cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 20, 2008 Author Report Share Posted July 20, 2008 savicu mislim .... sta je bre ovo ??? Brate ja sam vrishtao na ovo,jebite se :PPP Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 bullshit alert :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts