predoje Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Juce sam reinstalirao Windows. A pre toga sam inao instaliran Counter Strike 1: Anthology sa steamom-original. I igrao sam sve normalno. I sada posle reinstalacije sistema cs se obrisao , i ja uzeo opet da instalira. I instalirao sam. Usao i ulogovao se na steam na moj user name, ali mi opet trazi aktivaciju Counter Strike-a. I ja uneo onaj aktivacioni kod , i kaze mi da je vec iskoriscen ovaj kod.Sta sad ovo treba da znaci , o cemu se radi???!!! Jel zna neko, zavisnik sam od csa, ocu da igram :(((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) to treba da znaci da posetis ovaj deo foruma http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=50591 ti si skidao s neta cs ?? kad kazes instalirao i ulogovao se :S koliko ja znam prvo se ulogujes pa skidas cs !!! Edited July 16, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predoje Posted July 16, 2008 Author Report Share Posted July 16, 2008 to treba da znaci da posetis ovaj deo foruma http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=50591 ti si skidao s neta cs ?? kad kazes instalirao i ulogovao se :S koliko ja znam prvo se ulogujes pa skidas cs !!! NE NE NE. Kupio sam u prodavnici Counter Strike 1 : Anthology- ORIGINAL. Znaci STEAM. Nisam skidao sa interneta- nemam elektronske kartice za placanje. I kad se instalira cs sa DVDa- koji sam kupio u prodavnici - instalira se i steam. I prvi put kad sam instalirao cs, Moras da se ulogujes na STEAM pa da aktiviras CS i igras . A sada sam rekao sta je problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Steva Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Probaj da skines steam (onu free verziju) sa www.steampowered.com pa onda da instaliras sa cd-a...Posle instaliranja sa cda udjes u my games i skines jos 2% (ako me pamcenje sluzi) i pikas. P.S. Proveri da li si na istom akauntu na koji si instalirao prvi put cs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 najbolje ti je ako te ne mrzi da sacekas download csa da to uradis direkto preko steama, dakle instaliras steam, ulogujes se na tvoj user, na list of games ides desni klik na counter strike - not installed, na istall i to je to, sacekas da skine i cepas, posle toga mozes da uradis back up csa, jel sta bi na primer da si izgubio taj disk na kom je original cs, zato postoji steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 njemu opet trazi aktivaciju, tj pokazuje mu da uopste nema cs kao mogucu igricu, a imao je pre toga, tako da ne moze to da radi sto mu vi govorite, zna valjda nesto nije lud :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predoje Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Probaj da skines steam (onu free verziju) sa www.steampowered.com pa onda da instaliras sa cd-a...Posle instaliranja sa cda udjes u my games i skines jos 2% (ako me pamcenje sluzi) i pikas. P.S. Proveri da li si na istom akauntu na koji si instalirao prvi put cs. E HVALA VAM LJUDI!!! Pogotovu Stevi! Ja sam pogresio. Pre jos odavno ja sam na steamu napravio neki akaunt a nisam imao licence key. Napravio sam onako. I sada kad sam opet instalirao, ja se ulogovao na taj stari akaunt. Pa sam isao da mi posalju preko koda user name i pasvord . :) Sad je sve u redu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Steva Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 E HVALA VAM LJUDI!!! Pogotovu Stevi! Ja sam pogresio. Pre jos odavno ja sam na steamu napravio neki akaunt a nisam imao licence key. Napravio sam onako. I sada kad sam opet instalirao, ja se ulogovao na taj stari akaunt. Pa sam isao da mi posalju preko koda user name i pasvord . :) Sad je sve u redu !!! Nema na cemu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts