Jump to content

predoje

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About predoje

  1. Dobro Corey ti si delimicno odgovorio na pitanje ali ti hvala. A mozes da mi kazes kako da iskoristim ovaj originalni kanter? Da mi das neki steam nas server? I ajde da citiram sebe... "Da li vi znate neki nas steam server? Inace ovo se javlja i kada probam na ostale servere koje nadjem iz pretrazivanja u igri. Neki hoce da rade a neki nece. Moze neko da pomogne?"
  2. Imam instaliran originalan kanter 1.6. Kada probam da se konektujem na nase non steam servere kaze da je server zastario na necemu 47, i posto je meni 48 server onda nece da radi. I kaze da server treba da se updejtuje na 48 da bi meni radio. Tako je sa svim nasim non steam serverima. Sa steam serverima nisam probao jer ih jednostavno ne mogu naci. Da li vi znate neki nas steam server? Inace ovo se javlja i kada probam na ostale servere koje nadjem iz pretrazivanja u igri. Neki hoce da rade a neki nece. Moze neko da pomogne?
  3. Imam instaliran originalan kanter 1.6. Kada probam da se konektujem na nase non steam servere kaze da je server zastario na necemu 47, i posto je meni 48 server onda nece da radi. I kaze da server treba da se updejtuje na 48 da bi meni radio. Tako je sa svim nasim non steam serverima. Sa steam serverima nisam probao jer ih jednostavno ne mogu naci. Da li vi znate neki nas steam server? Inace ovo se javlja i kada probam na ostale servere koje nadjem iz pretrazivanja u igri. Neki hoce da rade a neki nece. Moze neko da pomogne?
  4. E HVALA VAM LJUDI!!! Pogotovu Stevi! Ja sam pogresio. Pre jos odavno ja sam na steamu napravio neki akaunt a nisam imao licence key. Napravio sam onako. I sada kad sam opet instalirao, ja se ulogovao na taj stari akaunt. Pa sam isao da mi posalju preko koda user name i pasvord . :) Sad je sve u redu !!!
  5. NE NE NE. Kupio sam u prodavnici Counter Strike 1 : Anthology- ORIGINAL. Znaci STEAM. Nisam skidao sa interneta- nemam elektronske kartice za placanje. I kad se instalira cs sa DVDa- koji sam kupio u prodavnici - instalira se i steam. I prvi put kad sam instalirao cs, Moras da se ulogujes na STEAM pa da aktiviras CS i igras . A sada sam rekao sta je problem.
  6. Juce sam reinstalirao Windows. A pre toga sam inao instaliran Counter Strike 1: Anthology sa steamom-original. I igrao sam sve normalno. I sada posle reinstalacije sistema cs se obrisao , i ja uzeo opet da instalira. I instalirao sam. Usao i ulogovao se na steam na moj user name, ali mi opet trazi aktivaciju Counter Strike-a. I ja uneo onaj aktivacioni kod , i kaze mi da je vec iskoriscen ovaj kod.Sta sad ovo treba da znaci , o cemu se radi???!!! Jel zna neko, zavisnik sam od csa, ocu da igram :((((((
×
×
  • Create New...