Jump to content

Pezo 205 1.4 na prodaju

Astora

Recommended Posts

Kao sto sam topic kaze.

Na prodaju Pezo 205 kupe 1987 godiste.

Benzin+ Pling.Ima atest za plin.

Hi Fi muzika.Cd mp3 player.Alu felne.siroke gume sportski auspuh.Centralna brava,Alarm,Siber.Auto je bele boje.Registrovan je do kraja avgusta.

Cena 1700 eura ali nije fiksna,moguc dogovor.

Auto je registrovan na Novi Sad.

Ja sam iz Indjije.

Kontakt telefon 064-137-24-86.

Konjaza? Kilometraza? Stanje? Veoma bitni faktori za qpovinu auta.... zatim slikice ako moze ? savremeno doba pa imas mobilni ili digitalac i sve to mozes da obavis za 5 minuta... pozdrav! dobar je to autic! pogotovo GTI model koji guzva asvalt i preskache rupe :D

Proizvođač: Peugeot

Model: 205

Varijanta: Benzin+Pli

Tip vozila: Kupe

Godina proizvodnje: 1987

Snaga: 51 kw

Kubikaza: 1400 ccm

Stanje: Ispravan

Menjac: Manuelni

Gorivo: Benzin + TNG gas

Katalizator: Nema

Metalik Ne

Boja: Bela

Boja unutrasnjosti: Bela

Vrata: 2/3

Kilometraža: 250000 km

auto-20399_1.jpgauto-20399_2.jpgauto-20399_3.jpg

Sve sto vas zanima mozete okrenuti 064/137-24-86

Edited by Astora

Sve sto treba uradicemo.

Provera na tehnickom.Broj motora,broj sasije.Kupoprodajni ugovor,prenosno vlasnistvo.Sta god zelite.Ako zelite moze ostati i na NS tablama.Sta god da vas zanima nazovite.

El ima do jaja muziku da gruva,koliko si ga dzibrio najvise?

Ima.Ja jednostavno nesmem da odvrnem do kraja.bojim se zbog prozora.

Najvise sto je isao bilo je 170 pre 2 dana iz Novog Sada za Beograd.

Krenuo sam u 10:30 iz Novog Sada u Beogradu sam bio u 11:15 + - 5 min naplatna rampa.

zasto mu pise ninja sa strane,ima kawasaki ninje motor ili ... izgleda brze sa tim ?

Ninja mu pise jer sam ja vozio ninja kawasaki motore i volim te motore pa sam zato stavio i taj natpis.

Ne.U autu nista nije prepakovano i slobodno moze ici na proveru broja motora i broja shasije gde god kupac hoce.

zeko jebi se materi :D mislim auto je iz 87 sta ti ocekujes :D ? da ide 300 koza unutra alu felne klima pet picaka u gepeku

fala.

Alu felne ima.

Hi Fi muziku ima

alarm ima

siber ima.

cd mp3 player ima.

centralnu bravu ima.

Malo ga korozija napala sa strane tj to se vidi a ko zna u kakvom je stanju ostala limarija,koliko vidim branici su bas ozuljani nadam se da nisi imao bliske susrete sa drugim kolima ili nekim predmetima :D

Te korozije vise nema.A limarija je u ekstra stanju.To je slikano pre 2 meseca.Imao samo jednom bliski susret.

brate, nema čovek vremena da se zajebava sa nama internet trollovima. ozbiljan kupac će na slici videti da se prodaje auto a ne poljoprivredna mašina, te otići da ga pogleda uživo.

• Create New...