Franchman Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Znaci PC-150 , mozda 130 ili plantronics ako neko ima da hoce da proda a da su u dobrom stanju ili zna gde imaju da se kupe nove "U Srbiji" :) PM ME... p0z Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 rofl franch je zhiv :D Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franchman Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 ^^ :) toliko o slusalicama :) hvala svima Quote vF.Franchman.psytrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ti verovatno ne vidis inbox :) Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 @gavra koje si ti djubre od coveka ... Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 ili ne ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 u pitanju je vazdusna banja... Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 hahahahhaahaahahhah n1 pecooo Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts