AleXtazee Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Ako se neko seca serije First Wave ( http://www.imdb.com/title/tt0160277/ ), koju ja inace nisam pratio, mozete da primetite da je glavni lik (Sebastian Spence) 100% preslikan u igri Max Payne. Cak i scenario ima mnogo zajednickih tacaka sa igrom. Ne kazem da je isto, samo da ima zajednickih stvari.. Ubistvo zene, namestanje policije, pomalo od atmosfere, i naravno glavni lik. Shodno tome ja bih njemu i dodelio ulogu Payna... Ali, eto, ne pitam se ja.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 (edited) U pravu si, i to si video seriju na onom "K" nekom raspalom kanalu pa si se podsetio. PRIZNAJ!!! Samo shto on ne bi mogao da odglumi dobro ni kada bi mu zivot zavisio od toga =S Edited September 27, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Sva sam se najezila dok sam gledala onaj trejler, muzika, naracija... vratilo me par godina unazad u vreme kad sam igrala Max-a, isti onaj 'feeling'. Mada se ni meni ne svidja Mark u toj ulozi, nekako mi je previse.. plav? Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts