Stator Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Daklem postoji sajt koji je uradjen u php-u sa naravno CSS-om. E sada treba skinuti ceo sajt i napraviti ga da radi offline. Npr ja ga narezem na cd i neko ga gleda ko nema pristup internetu. E sada resenje MORA da bude legalno. Nasao sam Offline Explorer E sada njegove mane su sto je 50$ i sto bi radio samo pod win-om. Da li neko ima neko bolje resenje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Morao sam da editujem, provalio sam glupost koju sam napisao :) Ne verujem da postoji baš takav free program, vrlo teško Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 http://server2go-web.de/ ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
set Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 pretpostavljam da je to tvoj sajt tj da imas ftp pristup, downloaduj ceo folder sa sajtom, skini bazu, stavi portable xampp na cd i ne bi trebalo da bude problema moraces nesto da podesavas verovatno, ali kapiram da bi trebalo da radi tj znam sigurno da radi sa sajtom radjenim u joomla-i, ali ne bi trebalo da bude problema ni za obicne sajtove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 4, 2008 Author Report Share Posted July 4, 2008 'fala drugari probacu sve pa cu da vidim sta mi najmanje komlikuje zivot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ovo sto je set napisao je bio i moj odgovor manje vishe :) samo sam se posle setio da verovatno nemas potpun pristup tom sajtu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Ako hoce da rippuje sadrzaj sajta zasto bi resenje moralo da bude legalno ? :))))) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
set Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 pa php sajt bez baze je prilicno beskorisan, a ako ima pristup bazi verovatno ce da ima i pristup ftpu... ako nema, e onda je u problemu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Offline Explorer je stvarno dobar program ali ne radi baš najbolje sa php sajtovima. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 jebiga tek sam sad video skines wamp (ali ne ovaj wamp server novi nego stariju verziju mislim da je 1.5... najnovija verzija od starih) instaliras, otpakujes sajt u www/ folder i izvrsis potrebna podesavanja i radi sajtu pristupas na localhost/ime_fodlera ako ti treba detaljniji info javi Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts