Pesma-mrtve-dece Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 shta ribe trebaju svoju tupla da daju na dechka a dechko na gedzete? Hm... a tvoja logika je da ako decko daje na gedzete mora da daje i na ribu da bi bio covek? niko nije rekao da riba treba da placa bilo sta uvek kao sto je lag reko... neka plati pice devojci, isto ko sto plati i ortaku... a ne zato sto je omgpichka Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 pa i ja tako mislim, tj nije bitno ko placa mislim placam i ja i oni i isto tako i sa ortacima samo shto ovde se prosipaju priche tipa omg necu ja da placam ribi pice znachi ona je sponzorusha Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 e jebiga, sad bas da placam ortacima isto ko i ribi, uvek cu da placam ribi vise nego ortacima, tako sam vaspitan:))) mislim, meni je to okej (ne uvek naravno, ali ne ni isto da joj placam ko sto placam svima ostalima), al sta ja znam, vi ste u nekim novim tripovima, ja sam ostao u dvadesetom veku... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Ja bre platim i ortakinji i ortaku i okratku pice kad sam pri keshu,to mi nikad bar frka nije bila :) Kad nemam,nemam i to je to :) S tim shto se za zensku populaciju ovek isprim da platim,ali se ne neckam puno kad ponude da delimo :) A uglavnom ponude tako da je opushteno :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 hm, stvarno nije chudo shto pola rura nije jebalo :PP uf jebem ti, ovo je kamikaze penal :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Izem vam pica i gluposti:) Ravnopravnost ftw. i balans Lepo je kad se sve deli, bilo da je rachun, smeh, tuga, sa osobom do koje vam je stalo,+. wulfi ftw:D ( )... Quote “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 migsaaaaaa!!! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 po mom iskustvu, pre će nove ribe ličiti na neku neprežaljenu simpatiju (lol) koju nikad nisi smuvao nego na bivšu ribu. i to je upravo koren pedofilije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts